Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepi drug tito, i za sitnije stvari su mu kriminalci tucali kamenje na golom otoku
Sve će to biti ovako ... Dok neko ne fasuje metak u čelo ....
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
i kažete jel Beretke crne jelll ccc mislite Pećanac jel i ja isto mislim..ali ovo tjera nas Gradjane da mislimo drugačije i da napokon uzmemo Pravdu u svoje ruke..Pravda je jednom davno meni zakucala na vrata svoje sam zavrsio na ovim Hladnim Ulicama,ali ovo je sramota za jedan Glavni Grad..ccc Neka vas Je stid...i neka vam je žao nass i djece i srarijih Ljudi..nekako imam osjecaj da Bolje Vrijeme Dolazi .. ;)) Znanje je Besplatno,Mi smo Legija Mi ne Zaboravljamo,Mi Ne opraštamo,Očekujte nas!!!!!!!!!!!!!
Hilmo...tko ti majorizira katolkinje po Hercegovini?
Normalna i doslovno svakodnevna stvar u Sadaka Cityju, svaki dan se pitam zašto od toga prave vijest.
hajd Hilmo boga ti ne seri
Siguronosna situacija je na zadovoljavajucem nivou jos uvjek, mi intenzivno tragamo za pociniocom ovog nemilog dogadaja
@Hilmo Šta sad hoćeš da kažeš? Da su Muslimani na nižem stepenu razvoja? Dobro jutro Kolumbo! Da su Muslimani kamatarili 5000 godina, vidio bi ti šta bi bilo... Samo ti širi kontra-Islam-marketing, neće ti pomoći sigurno... Jer Božija riječ je jača od tvog budalesanja... Ps. Slobodno uzmi Jevrejsku vjeru pa budi jedan od "prosvijetljnih" niko ti to ne brani !
philosophy* greska, je­bi ga.
@Hilmo Kada Obama dobije Nobelovu samo jer je crni predsjednik, onda ti je jasno koliko je vjerodostojna ta nagrada. Ostale podatke si uzeo iz zapdnjackih kriterija za naucnike, u sta spadaju i "political scientists", "social scientists", "science of phylosophy and language", "women's studies" i ostale "nauke" ciji se "rad" svodi na sjedenje u kancelariji i prikupljanje podataka o depresivnim mamama putem telefona. Broj korisnih naucnika koji stvaraju nesto je najveci u Americi, Iranu, Kini, Indiji, Japanu i Best Koreji. Aj sad ish fasisto, ne znas trolati.
Neću više druže sudija ,boga mi.
Autor ove studije, doktor Faruk Salem, izvršni direktor Centra za istraživanje i bezbjednosne studije u Islamabadu, istraživanje zaključuje ovom rečenicom: "A sve što mi radimo je prizivanja A l a h a po čitav dan i okrivljivanje drugih za naše neprestane neuspehe".
Muslimanske zemlje u prosjeku imaju 230 naučnika na milion stanovnika. SAD 4.000 a Japan 5.000 naučnika na milion stanovnika. U čitavom arapskom svijetu ukupan broj istraživača sa punim radnim vremenom iznosi 35.000 a na milion Arapa dolazi samo 50 tehničara. U kršćanskom svijetu ima oko 1.000 tehničara na milion stanovnika. Muslimanski svijet u prosjeku izdvaja 0.2% svog bruto domaćeg proizvoda za istraživanja i razvoj, dok kršćanski svijet izdvaja oko 5% u prosjeku.
Prema podacima Programa za razvoj Ujedinjenih Nacija procenat pismenosti u kršćanskom svijetu iznosi oko 90%, a u 15 većinski kršćanskih zemalja iznosi 100%. Prosječan procenat pismenosti u većinski muslimanskoj zemlji je 40% a ne postoji nijedna gde je pismenost blizu 100%. Oko 98% pismenih u većinski kršćanskim zemljama ima završeno osnovno obrazovanje dok je taj procenat u muslimanskim zemljama manji od 50%. Oko 40% pismenih u većinski kršćanskim zemljama pohađalo je univerzitet dok se taj broj u muslimanskom svijetu kreće oko 2%.
Ja sam siguran da se veliki broj ovih pljački dešava po dogovoru izmedju gazde, prodavača i izvršilaca.