Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj i meni sta para od toga klepljenoga.Koliko ima nezaposlenih dobro nema vise pljacki banaka ljudi nemaju sta jesti.
samo naprijed...treba svaki dan po jednu opljackati...je.bena vremena cobra
pa jes\' ga zajeb\'o, matere vam se nayeb\'o! ;)
@mr.x jesi ga zayebo, krmache se nayeebo
@zajehbant 05.03.2010. u 21:25 to ti vec bio pa znas ;)
Ne brini Emina dusho, imaju tamo dobrih lubrikanata, nece ti babo nista osjetit hehehehehehehehehehehe! Ma ide mu ko mlijeko....... :-)))
Dok se moj babo bori da sacuva guzicu od zagorelih crnaca robijasa vi pljackate banke sram vas bilo!
Nek zaposle Amelu Dzindo na salteru kad izadje iz zatvora!
Vidi ga sto se usplahirio - je l ti to provrila turska krv - znam kako ti je - takvi su i oni odmah planu. Krv nije voda. Moje saucesce tvojim bakama i ostaloj familiji.
@@jeban-za yeebo ti konj marke dorat maater i ostalu smrdljivu ciigansko-baaliysku familiju. :-)
Je l ti se stara krese \'vako dobro? Da je malo protresem - da bude rastresitija. Reci joj da je pozdravio rastrerorist. Sjetice se ona mog glavutana.
hahaha, znao sam da ces se ti javiti. Upoznaj malo bolje Mostar (nadji barem kakvu mapu grada) pa onda lupaj o nekakvim teroristima i Vrapcicicicicicima
ne bi oni uhvatili ni da su do Sarajeva voz uzeli
opet teroristi iz Vrapchichy city. ne zamjerim im, sirotinja je to,.... i u djep i U MOZAK.
Druze pa nece banka bit na Buni normala da je u centru grada mogu pobijec kud hoce kakvi su nasi policajci sa 8 razreda,mora narod krast kad nema posla pogotovo u MOSTARU dobro je pa postoji ijedna banka kako su nam grad sjebali politikom.