Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BJEZITE DOK VAS NOGE NOSEEEEE
ISTO KAO U KAUBOJSKIM FILMOVIMA ! JOŠ NAM SAMO FALI ŠERIF :D
STO SI MUCKO KOLU, NISAM MUCKO KOLU,STO SI MUCKO KOLU, NISAM MUCKO KOLU....HAHAHAHHAHA
Ali mogao bi prvo gramatiku da naucis!! :P ;)
ma onaj pegla SLOBODA ZA ZIJADA pa sam kontra opalio, nisam mislio nistadrugo...ako kontas
Dobra ova \" kola\"! Ovaka cu sebi da kupim sa istim \"šarama\" ;))) Bicu naj laf na selu ;))) E onda c u da komšiluku red da stvaram.hahahah
Dajte pravu sliku vozila policije...U sarajevu su golfovi sestice...a ne u rs koridoru polo čvrka...toliko o o standardu između dva BH entiteta !
nije tacno da nije bilo privedenih, priveli su dina menzilovica koji je iz zenice, dvojica su otisla na Igman a jedan je odmah smazao, skinuo jaknu pa ga nisu registrovali!
KROFNA GDJE SI TI PRIJE PLJAČKAO TO MOŽDA PREKO NETA IGRAO NEKU IGRICU ILI GLEDAO NEKI STRAŠNI FILM HAHAHAHAHAAHAHAH
@tale JES JAKA I JAČA NEGO ŠTO MISLIŠ ALI TI SI JOŠ MALODOBAN I IGRAS CS-A PREKO NETA PA NE RAZTUMIJES NEKE STVARI TATA TE NIJE NAUČIO NA VRIJEME PA SI MALO ZAOSTAO U RAZVOJU:
Jake policije ukradenim autom pokrali banku, povriedenih nije bilo?????????????????
treba opljackati predsjednistvo i njihova auta i oni pljackaju nas
maxuz selam iz hladne aljaske
E, da je bila ona \'\'najhrabrija ženska što ima daMU\'\' što je odbranila onu kockarnicu na pijaci Ciglane?
tako je lave ne moze bit muslimanskije jel se ono muhamedova zena zvala sejla
glupa ti je provokacija care pravo, sejla je mu.sli.mansko ime, procitaj malo, moja curica se zove sejla i ja joj ime dao, prelijepo mus.limansko ime