Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@kazna, bravo, svaka cast, upravo tako! nisu znali na vrijeme da ce im biti namijesteno.
entiteti i buducnost = ZLO REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA I BUDUCNOST =100%
Ko im je kriv kad se nisu politicki angazovali nakon ubistva. Imati takvu reference, a izbjegavati politicku funkciju - to je pravi zlocin.
dolijali lijabe.
Dobojlija sam i smatram, da svako krivicno dijelo, treba zavrsiti na sudu,ovamo nam mazu oci Entitetima a sa druge strane, radi ko sta hoce.Cvrst zakon i rad Policije odobravam,za mene je policija, jedna i treba imati pravo na oba Entiteta.Suduvi u oba Entiteta trebaju vise samostalnosti jer krajnje vrijeme je djeci pocnemo buducnost obezbjedjivati...Pozdrav svima iz suncanog Doboja !
ako je jedan od njih iz doboja takodjer , onda su ovo ratni aferimi...
i ovo je namijestaljka!
Krajnje vrijeme da lopovi i ubice održe narodu predavanje na temu \"Međuentitetsko sudjelovanje i uspješna poslijeratnja saradnja\".