Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAravno da je iz Vlasenice, da nije iz Vlasenice, bio bi iz Sjenice 100%
Hamdo je samo posljedica,a uzrocima se niko više ne želi baviti. Ni država ni njene institucije koje bi trebale kao i svugdje u svijetu (normalnom) postaviti parametre ponašanja odnosno granice primitivizma i netolerancije.
Vlasenica, Goražde, Foča, Novi Pazar, Priština.... e to su ti nove Sarajlije
Sve ove sto bez obzira na temu odmah pocnu sa vrijedjanjem Srba, pozivam da pocnu sa vojnom obukom u sklopu priprema za konačni obračun i uništenje RS. Na žalost, na osnovu iskustva iz 92-95, ovakve "patriote" prve nestanu u vidu magle. Ne potežite pištolj ukoliko ne mislite pucati, drkadjije jebene. Gadite mi se beskrajno!!!
Sve fukara i seljakljuk naselii ovaj grad,dovoljno je proci kroz grad i cuti,i sve ti bude jasno,vratite se bagro odakle ste i dosli svi od reda
Ja bih zbog Hamde i njemu sličnih koji pucaju ljudima u noge zbog parking mjesta, uveo novi oblik kazne uz kaznu zatrvora a to je batinanje. To znači u zavisnosti od količine moronluka i kretenluka prijestupnika, da se isti batinari i cipelari u zatvoru od strane službenih lica svaki dan više puta na dan.. i onda lijepo kad izadje iz zatvora nakon 6 mjeseci pošto je to kod nas plafon, neće biti ni za šta, bubrezi će mu biti odvojeni, kičma iskrivljena, zubala poizbijana itd itd .. i neće se ponovo kao 99% njih vratiti kriminalu, kabadahijskom ponašanju i sl.
To je tako i u Bec-u.
Las Vlasenica zajebana postala
U Vlasenicu pa tako!