Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istjerali hrvate i srbe pa se sad upucavaju medjusobno
pa neznam dokle vise ovako,otkud ovolika mrznja i frustracije,svi zele biti mafijasi svi pucajubez ikakvih razloga,a opet gledam ovu dijasporu kad dozu zeljni bosne ko fol nigdje zivot ko ovdje,pun sam svega..
drive-by
haj iskenjaj se na Kosmetu ako si mangup
GROKCI GLUHO.BUKO.VICKA KOPI.LADI, IS.KE.NJAM VAM SE NA MEMO.RIJAL.NI CEN.TAR U POTO.CARIMA I OBRI.SEM PAK.SU KUR.ANOM! NOZ ZICA SRE..BRE.NICA! http://www.youtube.com/watch?v=p8BzLpOfEFQ
ne zna on nista jadan nevin momak bio samo u problemima
srbi SMRDE
sta je turski kmetovi.....
A sta drugo ocekivati od islamskih dzukela
Potpisujem dobra ti je ova ko hljeb.... Previse ove sr_bad_ije tu, a sve im se ne svidja portal a vise ovdje! I cekaju kako ce zajbava nekog...samo nasa raja padaju na provokacije... A imaju u svojoj basci 10001 problem sto ih premijer pokrao pa nadalje... Spominju tu neke golfove 2 a kad udjes autom u cetnitet beda vristi na sve strane!
BAS ME CUDI , KAKO JE TO MOGUCE,PA TAMO ZIVE SVE\" FINA GRADSKA RAJA\"?? STA GOD DA SE DOGODI \"NISU ONI\" TO ILI SU \"PAPCI\" ILI \"C*E*T*N*I*C*I\",MA \"PRAVE SARAJLIJE\"(MAHALASI-PRIMITIVCI) ONI\" NIKOG NE DIRAJU\",TO NIJE NIKAKO MOGUCE,MA GDJE BI ONI,GLUHO BILO!
@Mehmed Fatih nije pucnjava...samo je upucan ;)
@TV Ako je SArajevo Teheran onda je Beograd PRISTINA! Jos malo protjerace vas ALBANCI i iz Beograda zato ti je bolje pobrini se za multiCetnicnu otadzbinu a nemoj da ser.es o Teheranu gdje si pozeljan kao KRME! Da se vratimo na temu... Napokon pucnjava na ilidzi jer odavno se nije pucalo u ovom dijelu KS!
vidi dinaroida sto se upucavaju, garant je ovaj imao 1km vise u dzepu
Pa sto se to dogadja u Sarajevu? Ne mogu vjerovati...