Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako si ti samo isfruistriran... Meni te prosto zao! Jadni tvoji ukucani koji te moraju trpiti svakoga dana! Toliko si istruhnuo unutra, da jos ne mogu da vjerujem da ima takvih ljudi. Koliko si samo ogorcen sto te srbi, ali pravi srbi ne zele, da se ponasas kao da si najveci srbin na planeti! hahahhaha jadnice, izadji malo u FERHADIJU, popiji sokic i KAHVICU u nasim lijepim bastama i vidi kako je zivot lijep!
POZNATI INTERNACIONALNI IZMETSLAMSKI PEDOFIL I TERORISTA REIS CERIC KRIJE U BEGOVOJ DZAMIJI VECI BROJ BOLESNJACKIH MUSLIMAJMUNSKIH SEHIDSKIH ODOJAKA I NA OSNOVU NJIH SKUPLJA DJECIJE DODATKE KOJE KORISTI ZA KUPOVINU KRMETINE I BRLJE!
Toooo majstori sa SA-X, kada je zlocinac Srbin, majku mu njegovu, pisite puno ime i prezime, vlascina jedna. A kada je zlocinac musliman, siromah, stavite mu samo inicijale, sejten mu pamet pomutio.
vrhunski crnjak
Šta ćeš samo to vlah smrdljivi može uraditi poput svih ovih vlaha sto imaju BOSANSKI I HERCEGOVACKI PASOS..JEDITE SE ZBOG TOGAAA !!! HAHAHAHAHAHHAA
Kad mislis da te srbi vise ne mogu nicim iznenaditi i ogaditi ti zivot,kad ono opet nekakav JADOVAN...ODOH POVRACATI
kretenu jedan, drvar je u federaciji...
hha garant je glasao za dodika pa mu sve tako bajno i krasno:)
Sto je nije preparirao i govorijo da se baba slagirala ????????
sto je nestavi u zamrzivac duze bi mogao primati penziju