Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva sreca sto imamo ovako moČno državu , bake ce to riješiti , no sikkiriki :)
Jos 99.700 radnih mjesta... za spalit i syebat
Braća Mujanovici koje zovu jos i Bige..raskopali su Krivaju i sebi uzeli najprofitabilniji pogon TMK. Prije rata imali bicikl a sada su jaguar, porche i dr.
1.Ako se utvrdi da je pozar podmetnut,onda nema ni helera od osiguranja. 2.Ako se utvrdi da nisu ispostovane mjere zastite od pozara,onda opet nema ni helera od osiguranja; 3.Ako pozar nije "podmetnut" i ako nije diverzija u pitanju: onda 3.Na njegovu zalost vlasnik i direktor ( i oni koje je on imenovao odgovornim za poslove sigurnosti poduzeca) je taj koji je odgovoran za sve stete koje su nastale u pozaru.To zna svako dijete.Jedino sto se nezna to je, koliko je spaljena firma duzna bankama i povjeriocima.
Mujanović imovinu osigurao i sigurno će se namirit i više nego je štetovao . . .!!! Ali da li će itko na radnike sutra i pomislit ...???
podmetnut pozar 100%
Kao i svima što je pomogla !!
Ja se nadam da u današnje vrijeme osiguravajućih kuća svako ko ima novca osigura imovinu makar sa osnovnim pokrićem, a naročito takva postrojenja koja vrijede milione. Valjda nije politika firme zasnovana na principu"ma što ćemo džaba davati pare, neće". E pa neće sto puta, ali možda bude jednom, a to jednom bude dovoljno za cijeli život. A to što će vlada pomoći, bolje da im ne pomaže.
Jeli to ona Krivaja koju su pokušali srozati pa oteti od radnika,pa kad to nije prošlo,onda je i zapališe instant Demokrate!!!!!
SVAKI DAN NEKI BELAJ.......UVJEK PO SIROTINJI.....
ovde na ovom klixu nepostoji ljepa vjest sve sama sranja i izmucene nesretne face
Stvarno se ne da usranom do potoka. Jadni narod ostade i bez korice hljeba. :( Strašno!
Bakir ce svecano uruciti grede, kao i onima iz Konjevic polja kad su bili po onoj zimi pred OHRom.
PA GDJE JE OSIGURANJE U ČEMU JE PROBLEM!!!
ZNACI NISMO SE KVALITETNO OSIGURALI
taman ih malo krenulo i vidi... tuga ...
Podmetnut požar 100%!!!
ovdje ni lokum nije rahat ...