Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi trebamo nositi pistolje pa se direktno obracunati za bagrom, ubijati stoku
Cini mi se da se tako ovo i desilo...
jes, jes, ko jebe slucajne prolaznike, uvijek ima respawn.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Sarajevo, Texas.
wild west
jos jedna sasvim normalna noc u sarajevu, kradja vozila ovaj put zacinjena pucnjavom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I ja bi da svako ima oružje dok nam je ovakva policija i sud
Pa na lopove bilo koje kategorije treba DFINITIVNO PRIPUCATI. Nesreća su ni krivi ni dužni. Treba nam forum ili plenum građana protiv organizovanog kriminala - tada će isplivati i njihovi zaštitnici!
atentat nakon 100 godina...
ja sam zatekla malog roma 13g razbio mi staklo na suvozacevoj strani i sta da radim, da zovem policiju oni ce napraviti zapisnik i pustiti ga i da je punoljetan a ne maloljetan i pitam ga hoces da te dobro nalupam ili ces mi oprati tepih koji nije bas ni mali i dobit ces i rucak i 10 maraka. Kaze on meni da zovem policiju jer je maloljetan i ne smjem mu nista reko nema problema i ja imam PTSD pa i ja necu odgovarati tako da nema potrebe za policijom jer nema zakona ni za tebe ni za mene a zvati ih mozemo kad te prebijem ili operes tepih.I tako ja dobi cist tepih osiguranje platilo prozor a nahranila bi svako djete bez razmisljanja a 10maraka je dobio sto se kaze za sladoled. Kada se sve zavrsilo onda sam mu dala telefon i rekla sad mozes zvati policiju ali nije htio.
Vidi sto se Franc prepao. Konta evo ih opet
Hoce li ikada iko pogoditi koga u obracunu! Uvijek nastradaju prolaznici!!
Po nasoj polici mogu lopovi i kuce poceti demontirati i krasti,nikad neprodem prema Palama,Sokocu a da nema srpske patrole odmah po izlazu iz Sarajeva ali nase u tom pravcu nema nigdje,nasi loje po gradu njih nije briga za ovakim stvarima dok ovi prvi sigurno saraduju sa svakim gdje ima koja para,nasa policija ista nas gras,katastrofa...
CITAM VAS KO LEKTIRU, ILI SABRANA DJELA , ........PA VI SVE ZNATE .......KO GDJE , KOGA I ZASTO.......AJ SAMO NASTAVITE .......IMA NAS JOŠ.......ČITAČAAA-.......NIGDJE TAKO KO U BOSNI NEMAAAAAAA ......
PA KOD IH NEUBI U PM
TAKO SAMO IH TREBA ROKATI SVI NABAVITE PUCE I LOPOVE SAMO UBIJATI
PANCIRKE ...KOME SE NE NOSI GAN ....I LAGANINI ŠETAJ ......STRASNOO
Sta si se usro purgeru nije strašno samo tako izgleda na vijestima dođi na ćevape
Divlji zapad! Kriminalci puni oružja, a narod i policija goloruki. Treba bandu ubijati gore nego kerove.
Radi se o objektu Hotel Latinski Most. Vise puta puta im je pokusana krada vozila gostiju na parkingu. Stalno su na udaru krađa.
jbg. kad te sistem ne štiti, kalaš u ruke i čuvaj svoje
Sandžaklija brani Sarajevo!!!!!