Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omladina je raspuštana po ulici kao psi lutalice i otišla je u totalnu šizofreniju. Umjesto da se ulaže u Sport i napravi Fond koji bi to sve finasirao, prave se Festivali na koje se pozivaju nadri umjetnici, bjelosvjetski narkomani.
Samo lud čovjek može zatvoriti oči pred činjenicom da oko njega svaku večer Ferhadijom i gradom hodaju naoružani mladići koji u torbicama nose pištolje i misliti da će ga tjelohranitelji koji hodaju oko njega spasiti kada dođe do pucnjave koja se dešava evo skoro svaki dan. Omladina je naoružana do zuba i totalno otišla u šizofreniju radi nepravde koju gledaju svaki dan, velikih potreba koje imaju, narkotika koji im se nude, nedostatka novca i posla, nemorala prožetog srbijanskim turbo-folkom. Roditelji koji snose najveću odgovornost su se zabavili sami o sebi jer su u dugovima. Omladini su uzor kriminalci koji su pokrali milione i nikome za to ne odgovaraju koji se poput najvećih mafijaša voze SmHeće i Jer Lagići u Lexusima i jeepovima Toyotama vrijednim preko 100.000 KM. Omladina je svjesna da njihovi roditelji da bi imali 100.000 KM moraju podići kredit kod strane banke koji će vraćati narednih 30 godina.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
A ja mislio da je upucao sjekirom...
Fukare sandzacke, sve to u Srbiju treba procerati, krali pogani ciagni i prije rata i sada poslje rata.
cuo sam iz pouzdanih izvora da se frajeru nije mogo dic\', vec samo napola i zato je pros\'o \'vako.
bas su super par ;)
Pozdrav za MIKIJA,upravu si milion posto.Ja sto znam od ranije ono Sarajlija ili su bili taxi vozaci,i mehanicari ili su prodavali ciglu.Aferim MIKI.Puno pozdrava za tebe.
@Alice Julien Magnetno polje nema nikakav efekat na svijest ili motorič­ki sistem ljudi.
@@Uncle Sam 10/10, that\'s some fine tro­ll­ing. A to oko riječi ku­ra­c, pi­č­ka i slične, svaki malo bolji programer zna da zaobiđe ovaj fil­te­r. O gledanju I­P ad­res­a po­sto­va i da ne govorim.
a grada i karine...
Tvrda bosanska glava :)
Pravi Zivko Josilo je ziv i zdrav iz tastature,samo nemam vremena da vas stalno obrazujem kao prije. Cuj u zatvoru zbog nacionalizma ,pa pravi Zivko Josilo nikada nije napisao nacionalisticki komentar ali je uvijek st.aru ch.etnicima,us.tashama i posebno is.lamistima .
Zanimljivo kako ne pisete zasto je to ucinila!Bice da se odbranila?Mi ostale upotrebljavamo gasove ali su najbolji pistolji sto mobiliziraju napadace zahvaljujuci magnetskom polju. Samo skupi-800 eura. Tip se ukoci dva sata. Gas je dobar ako se uspije staviti u usta ili blizu nosnica, ociju takodjer. na srecu izradjuju sei roboti za odbranu zena. Ja priredjujem modnu smotru u to ime. Pozdrav Alice
cura se može skinuti i leći gola s tobom i opet se u zadnji čas predomisliti – i ako probaš nasilu, to JESTE silovanje, samo što ti to ne možeš skontati. a ako je udariš, bar u skandinaviji ideš u LU.DNICU, ne u zatv.or. i zato im zavidim i hoću da idem tamo. ako babo imigrant pokuša da je uda, a policija sazna, babu protjeraju natrag u irak ili iran, a curi, ako je starija od 14 godina, fino objasne kako se koriste prezervativi da ne bude neželjene trudnoće ili spolnih bolesti. ali džaba bo.šnji govoriti. ti si očito odrastao u porodici gdje je babo g.o.ozio sestru, a m.a.te.r m.la.tio svakog dana ko vol.a u kupusu, pa si naučio da sa ženama tako postupaš. žao mi je njih, tebe nije. i još nešto, kako koristiš riječi zbog kojih drugi ne mogu poslati komentar? da nisi a.d.m.in?
pa djes trazit\' p.cke u 4 ujutro...kont\'o zornjak opalit\', a ono ona njega opalila...
Sejo posteni, a otkuda Bosnjaci u Sandzaku? Kad su stigli prije iseliti u Sandzak i opet se vratiti u Bosnu? Sve u 15 godina od njihovog postanka.