Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom na učestalost ovakvih događaja mislim da ovakve vijesti od sada treba smještati u rubriku zanimljivosti
Mlada ciganka vuće za rukave nekakve turiste i moli za sadaku. Odnekud se čuje zavijanje hitne pomoći i vatrogasnih kola.Prolazim pored ,,Želje\'\'. Turista traži toalet koji nemaju u objektu te ga šalju u neki drugi objekat. Graja koja se naglo stiša. U prolazu su neki opasni momčići.Vračam se kući. Na tv-u loše vjesti. Nesreća kod Inat kuće. Gledam evroviziju. Glasanje. 18 smo mjesto. Izađem na internet. Ponovo loša vjest . Nesreća kod Skenderije. Pitam se dali je ovo moje Sarajevo.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Ma neka ste vi normalni i miroljubivi....Ciji su ono milojko i Slavojka koji su curicu maltretirali godinama? Ko je ono pocinio preko 90 % zlocina u proteklom ratU? a nije se desila danas pucnjava naprimer u Zvorniku....sljedece sedmice ce negdje drugdje u Rs....Jedno Sarajevo ima stanovnika kao vise od pola rs, jos koncentrirano. Naravno da se ovakve stvari desavaju. Zivim u velikom EU gradu, gdje je takodjer svako drugi dan po negdje pucnjava, ubistvo, i sl. Deal with it, budala ima svugdje, no ponajvise ipak kod vas.
pitao sam se kad će već jednom neko poludjeti od ovih korumpiranih doktora. traže pare da ti porode dijete! pa MAJKU LI VAM lopovsku! stoku treba pobiti!
sarajevo moje selo ljepse od pariza tamo se ne puca ko ovdje ne iz bliza.
kažu pucala beba, od ranije poznate policiji!
dobio coek dijete pa ispalio koji metak u zrak, sta :)
sta je sudno??? dobio momak sina :D
BiH na listi terorističkih zemalja u igrici \"Medal of Honor: Warfighter\" http://www.klix.ba/vijes ti/bih/bih-na-listi-tero rist ickih-zemalja-u-igrici-m edal -of-honor-warfighter/120 4230 15 I ne samo to.. Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice “Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica. http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embe dded &v=Ob10NqVORyg#! Bosnjaci kontate li vi ove natuknice? Vidite li kako sam vas \"fino\" promovisao po svijetu i kako nas sad vide? Mislite li da je ovo bezveze ili uvod u nesto ozbiljno? Posljedice kada te ovako vide na zapadu su vise nego OZBILJNE a sad se vi nastavite za[3ebavati.
N O R MA L A ZA NAJNOVIJI PAZAR !!!
Ušao zulum u krv, šta drugo i očekivati na 24%?
Moje Sarajevo, svaka cast, odlican komentar koji prikazuje nase stvarno stanje, ono ko mi nesto bitni, u svojim ocima smo najveci, a ne primijecujemo realnost koja se desava i nismo u stanju da pocistimo svoje smece, a rado komentarisemo tudje.
Moj prijatelju. Potpuno se slazem sa tobom. Sarajevo je naceto 92, a onda su ga nastavili cerupati oni koji su govorili da su za sve krivi ono drugi. Ja sam tu analizu davno prestao praviti. Samo kad procitas vecinu ovih komentara shvatis da so manjina. Od naseg Sarajeva su ostale zidine. Unutra su pogotovu u nekoliko zadnjih godina dosli neki drugi ljudi i donijeli svoje ruzne obicaje i dusevno-geneteke poremaceje. Da se razumijemo nisu to ovi ili oni, nego uljupi sa svih strana i svih nacija. Zao mi reci istinu ali mi koji smo odrasli u jednom lijepom Gradu, izgubili smo ga. Dosta smo i sami krivi.
Kratke hlace Duga brada Kalasnjikov Ambasada Nekad Olimpijada Sada saka jada od grada!
Lektor vam treba! \"O ovom događaju je obaviješten tužilac Kantonalni tužilac i izvršen uviđaj.\"
Nekom je vijerna dijevjka bila :) :) :) zato se pucalo