Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
peoples mjesto okupljanja mangupa na baterije i tatinih sinova željnih dokazivanja..
I elitnih prostitutki a takodje i vjerskih lica :-))))))))
...uh...jel ima dobrih dole koka? how much? :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
mora biti kad se u peoplesu skupljaju dileri i zelenaši,tamo inspekcija nesmije ući sve šatro mangupi od gazde koji je nafuran do bola preko konobara koji zavrću na jednom računu,debil moraš biti pa sjesti tamo
E da, sjajna prilika da poručim vama koji izlazite u ovu kafanu, People's, i sada bjesomučno čitate komentare: baš neki dan sam u tašnu stavila mali, ali vrlo čvrst i oštar križasti šarafciger, kojim ću slijedeći put kada ja zagazim u blato ili na ulicu ili vidim majku sa djetetom koja ne može proći trotoarom ili, ne daj bože, invalida koji se o jadu zabavio što od vaših parkiranja ne može ni pravo, ni lijevo, ni desno, katilski zarezati u vaša auta, do lima.
@connected Nisam :-) da nisi prepoznao/la nekoga svoga :-)))))
Z.N. = Zulcic Nermin - poznat jos od vremena Gasija (pucao na policajca, pucao liku u koljeno pa se kasnije sam predao i prosao bez kazne, itd, itd) Ovih sa MA inicijalima ima vise, svi poznati policiji (koja kupi smece koje tuzilastvo pusta vani - momci nisu krivi)
stanje redovno
Stanje redovno u gradu,Krancevicevoj i kod Djidjija veselog :)
Mes'cinimise stanje,za Seher normalno...
Nekakvi nerazriješeni računi.
kako, majku mu, uvijek u noge?
bio sam malo na moru eto tek toliko da malo osplim noge...vratim se a ovdje ništa novo u gradu
Dnevna doza nasilja, bezumlja, crnjaka i upotrebe hladnog ili vatrenog oružja u metropoli.
teksase grade pobratime!!
Nije Texas grad....
ok, znam da nije grad ali od huje napisah
NELE se spustio u grad i puco pored piplsa.. kunu se raja u rahhmet dedin da su ga vidjela
Što me ovo ne iznenađuje.
Kkako ce ovaj svijet da ode u tri lijepe materine.....
vrlo brzo remzija vrlo brzo.....:)