Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOLE BEHMEN, GORE BETMEN !!!
To obezbjeđenje iz GRAS-a hvata samo penzionere bez karte i mlađe djevojke a kad mangupi ulete odu kod vozača fol da ga pitaju \"kako ide...trese li na šinama\" m.a.m.u. im...
Preporucujem pogledati \"komentar\" ispod clanka \"Plusevi i minusi u zastiti ljudskih prava u regiji\".....
A da nije puco revizor?
djeca se vise ne igraju sa pistoljima na plasticne okrugle metke sad se pravo rokamo :) super
NA DIVLJEM ZAPADU NIŠTA NOVO ! ! !
Uvedi smrtnu kaznu za ubistav(homocide)smijeni svakog policajca koji je potplacen, napravi pravu drzavu i vladaj freeking Europom , like Nicola Tesla svijetom a ne i dalje ziviti zaostalo9brda , krompir, vjera, silovanje, karanje pored kozije cuprije po autima,pljacke,itd)skontajte , hocete biti mangupi pa hajde istrijski vratite olimpijadu i dokazimo svijetu da smo geniji u zimskom sportu,tenisu, vaterpolu,fudbalu a ne borba za opstanak dosli, PROBUDITE SE VISE !!!!
Stavarno fucked up!
Forza Čelik!!!
svega mi uradit cu sve da se ispalim odavde bem ti drzavu
CAk je i komunjara imao bolji sistem kaznjavanja (UDRI I PRETUCI PALICAMA SVE REDOM PA ONDA PITAJ), sto jes\'-jes\'! VRATITE NAM MILICIJU (ALI NE I SISTEM U KOJEM SU DJELOVALI)!
Pa neka kazu da je Šerijat \"prestrog\" ili \"nehuman\"....pa i da jeste, opet bolji od \"ovoga\" sistema koji je nehuman prema zrtvama i mnogo toga, samo ne posten!
Da se ja ptam ja bih u BiH za pokušaj ubistva uveo doživotnu robiju,a za ubistva smrtnu kaznu! Izgleda još malo u tramvaje treba postaviti vojnike sa zoljama i osama! Ovo samo armija može riješiti!
predjite na trolejbus, vidite da je tramvaj proklet........
Waltere, vrijeme je.
Pogledaj Sarajevo, tramvaji se voze, to je GRAD a ne ono selo BANJA LUKA...
Ovako pijani Bosanac napravi prometnu nesrecu u pokusaju da se okrene na auto putu i to ne sa autom nego sa sleperom slovenackih tablica.Mjesto nesrece - blizina Mastrihta,Limburg-Holandija.Cetvero povrijedjenih -Bosnjo lakse povrijedjen . http://www.youtube.com/watch?v=taeRJSAtQ2E