Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnoga sranja se desavaju u toj ulici nesto tu nije ok @mufljuz al ti je konstatacija au pm ako si mufjuz bas si mufljuz pa ovdje covjece niko ne smije ni da kaze daje srbin od sramote jos uvijek govore jugosloveni idiote zamufljani
sto su nasi talibani postali nervozni. da im te frustracije ne dolaze od brace po vjeri? i ja bih da sam muslic bio isti, sramio bih se i vjerovatno te svoje komplekse nastojao iskazati i na ovaj nacin. hvala ti mama, hvala ti tata......kakoje lijepo kad nisi muslic i kad te svijet gleda normalno i sa respektom! :-)))))))
ma ne znaju ovi što pišu pravopis, nisu oni novinari, a možda se te \"čaure\" prepisali od nekog drugog ko je nepismen
Pa evo vec se desava mora se pojaviti novi Ramiz, novi Celo, novi Juka ... :) polako djeca peku zanat :D
haha beograd-x
srecom, na mladima svijet ostaje...
nisu caure vec cahure, ili je ovo beograd-x...
e gdje je sad onaj sto govori da probleme prave samo oni iz istocne Bosne!?