Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo su divne vijesti!!!
i to en običan trenac, smao ladaom Nivom možeš...
dječače svoje igračke pokupi i na spavanje ..nek te mammica podoji, pišaj ili nek ti stavi pempas i u krevet, dosadan si sa tim sranjnjima ....
Hahaha ziku ovo , \"grad\" istočno Sarajevo a pola stanovnistaoues samo sa terencem obići hahahaha
** slovom ( ispravka )
@ robi: ucero ti ga uco koji te je ucio smrdskom jeziku. \"smrdski\" se pise malim slobom, jer se pridjevi na -ski i -cki pisu malim slovom. hajde u pecinu i stalu mali smrdine.
lektor.cuj cahura...........e kako si jadan i glup blago tebi,jel to po ovom vasem iskvarenom Srpskom jeziku,jel i sahat ispravno ,jel polahko ispravno? hahaha ucero ti babo koji te takvog glupHog napravio
http://www.ultrasonline.com/ref/TorpedoBoy/ Vidite ovo,strasni klipovi - da se najezite Ispod slike,udjite u \"My Videos\" i pogledajte !!!
nista novo u smmrdskoj.
Nije čaura nego čahura ućero vam Risto Đogo
vidi im bibijaaa,aj maaajko mila ko u sibiru a ni u moskwi ovo više nemožeš vidjeti
De vise,dosta je ovih Pravoslavaca,imatel ikakve normalne vijesti,od njih nikad dobro :S...