Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako su pucali na zgradu ako na njoj nema ostecenja ?
TO JE MANCINI PUCAO, REKLA MU GOSPA DA CE OSVOJIT TITULU PA COEK MALO RAFALAO!
Komentar je suvisan, sve je u ovdje receno: http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/poserem-vam-se-na-takvu-vjeru.html
Preporučujem policiji da ispita fašistu Dobricu Ćosića jer nije isključeno da iza ovoga možda stoje njegova potrčkala iz BiH.
Kako znate da je pucato,kada nema tragova,zar to nebi mogao biti revans hrvaskog esalona zbog Bosnjackog ignorisanja Vijecnice,jeli tesko donijeti cahure i prosuti ih tu,ko je vidio i cuo pucnje?????????????????????????
Vidim ovdje svih vrsta komentara, neko kaze Doboj pa zar on nije srpski, pa zvornik, Banjaluka, Bijeljina , Brcko, Trebinje ,ponosni Visegrad, nemogu vise da nabrajam prsti me zabolise kucajuci, hahahahahaha, samo Sarajevo , Zenica i Tuzla, ostalo se dogovorili Srbi i hrvati sto treba Vehabijama dati,,,,,
COVIC DRAGAN @ jedi g..na uvijek su vam Srbi krivi.Nek su stavili plocu ko vas j..e.
Izvini, ja te nista ne razumijem, mozes li to sto si napisao prevesti? I btw, MOSTAR MOSTARCIMA!
popišam se na ove bijedne poturice. normalno je da postave spomenik HVO-a, neće valjda podizati spomenike turskih begova. to postavljajte po bosni na vaših 24%.
NI fasade pogodili nisu, nova djeces...gori su od mevlida ovi foliranti
Gdje ti je taj branik na granicama bih sa jedne strane Hrvati a sa druge srbi možeš jedini stati pored branika jer na branik ne moreš jarane nikako nemoreš ni namore ako nam se ćefne. Jedino morete u cazinu gore izać ali ako vam Babo dozvoli.
E TURCI PUCALI ILI NEPUCALI VAS JE SDA PRODALA.HALO BOSNJACI SU IZGUBILI RAT.NEGO BEZITE U DIJASPORU GDE SE NALAZE OSTALI VASI BOSNJACI I ZIVITE TO LJUDI A BIH OSTAVITE POBEDNICIMA I BOSNJACKIM POLITICARIMA.
EH SAD FINO PIVO, KOKICE, DZOINT, DALJINSKI
Ma najbolje je da podjele općinu na dva dijela - jedan dio je svakako bogatiji, neće valjda izdržavati siromahe na istoku. Velike su razlike u Mostaru što po dohodku, a što jezičke, a što po religijskim spomenicima što je očito. (skriveni komentar)
Prosla su vremena kad Bosnjake niko nista nije pitao.Jugoslavija se krvavo raspala upravo zbog Bosnjaka kojima (ste kako jedni tako i drugi) namijenili nestanak i hladne vode Drine i Neretve. BiH je opstala a bogami i Bosnjaci koji ce opet stati na branik jedne i jedine.Nema podjele BiH bez krvi. Nema velike Cro-´NDH-azije i Velike Srbije jer to Bosnjaci ne dozvoljavaju. Znamo da bi Vam bilo drago da nestanemo da se onako bratski podijeli BiH na dvoje ali nece ici na Vashu zalost.
Nikoga mi nismo izdali,bili Bosanci i ostali.To vi radite.Da ste bili za ovu državu ra.ta devedesetih ne bi bilo.Šta su Njemci ,Francuzi i ostali koji promjene vjeru ili postanu ateisti,da li prestaju biti patriote i treba li ih protjerati?Kad se cr.kva za sve pitala ovakvi su ub.ij.ani ili protjerivani.Ti kao da žališ za tim vremenima koje i kr.šć.ani zovu mračno doba.
SA71. Jaki su ti ti age i begovi najčešće poturčeni Hrvati koji su izdali svoj narod i vjeru,progonili i ratovali protiv svog naroda za račun azijskih plačkaša. E Europi te zovu kvislinzi.Čast onima koji su silom bili poturčeni.Sila boga ne moli.