Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
red je da malo pocnu pretresat po palama i dobro poznate svima kradljivce auta sto kradu po sarajevu svaku noc 5 auta ...nisu pale new york da se moze sakrit 800 auta ukradenih
oink oink
Da je tebi papkaru s Vučje Luke sić do Pala sve bi se u g.u.z.i.c.u. udarao, Sarajevo kad bi vidio pao bi u nesvijest od neona a da vidiš metropolu T.e.h.e.r.a.n., e to bi tek bio šok za tvoj maleni pećinski mozak. Nego, znaš ti onu dječiju pjesmicu \'\'j.e.b.o. .m.a.t.e.r. j.e.b.o. o.c.a. ko je došo sa Sokoca\'\'?
hahaha sta ti mislis da mi nemamo oruzija,???tesko vama ako bude rata nece vas biti na mapi!!!vjeruj mi da imam dobar arsenal,nece biti kao u proslom ratu lovackim karabinom protiv tenka!!mani se interneta idi lovi medvjede!!!
najjači su ovi sa pala, dodju na posao u Sarajevo pa se dokopaju neta i kao oni nešto komentarišu...poslije 4 nikoga od njih vise nema on line......valja opet na pale i prilikom izlaska iz busa opet opanke na noge i u štalu
trebe gore otici i istrebit te genocidase sumske!!!
MA NIJE TO NISTA VJERUJTE STA LJUDI IMAJU!!IPAK T.EHERAN JE VEOMA BLIZU NEKA ORUZIJA MOZE ZATREBATI...
Nek vas je sviju stid na Palama....- ako je ovo veća količina naoružanja.....razočaran sam. Ne mislite valjda s ovim \'ćerat se još\'?
me cudi,cuj na palama ima oruzja aaaaaaaaaa