Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i da nam katolici drže predavanje...pogan jedna
majmun glupi nek sad njega vezu i izbace iz aviona kao vrecu psihopata izbaciti dijete u voznji i tako ga drzati zatvor odmah
Treba ga objesiti za mu.da
ovo u stili m. jacksona malo za reportere i publiku. hahahah, htio malo vaspitnu na mjeru na svoj nacin sprovesti, ali danas svako ima mobitel sa kamerom i slicno. a mozda je mali muntao nekoga \"de me izbaci kroz prozor da mi vjetar puse kroz bujne kose...\"
nije izbacio, nego drzao. a da nije pametan to se vidi.
eto kakvi likovi voze Golf 2
I Bog svakom kretenu dijete podari...
Ludžak.Teško njegovima sa kojim živi.
Zatvor, po kratkom postupku, i to pet godina najmanje
Nikakvo jer od njega se ne moze nista ni ocekivati \"pametno\"
Mene sad zivo interesuje, kakvo ce \"pametno\" objasnjenje dati ovaj sto je to uradio....
ANTIĆ SLAVKO.......PODASTINJE BB/ KISELJAK....030/871-691
koji kreteni sve nece komentarisati i odobravati ovog mamlaza c c c
Koja pogan od covijeka.... FUJ...
Sta fali sto ga malo je izbacio , i onako mu nije lose bilo,. A koliko vidim dan je bio suncan pa je malom to dobro doslo, svaka cast majtore , nek si ga malo rashladio !!!!!!!!!!!