Četvrta gimnazija Sarajevo
1
Profesor suspendovan zbog napastvovanja učenice
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drži se brko svi znamo da nisi
Ne opravdavam profesora, ali i ja sam isao u skolu, i znam na sta su djevojke sve spremne da dobiju bolju ocjenu, ili dovoljnu za prolaza... Tako da sam siguran, da ni ona nije cvijecka.. nadam se da grijesim, nek pravda bude zadovoljena na kraju. To je najbitnije..
Zato,vasi rodjaci vehabije traze da zene budu pokrivene da nebi doslo do ovoga...da stari uspaljeni jarac ne napastuje nevinu djecu...
omG ljudi dragi....znam tu djevojku, najbolja mi je prijateljica...da ima atribute, ali je odlicna ucenica zbog svoje inteligencije a ne zbog svojih atributa. Vi ulizice profesora sto stavljate da nije kriv, otkud znate? Hajde da vas cujem? Ako jedna laze, ne moze pola skole lagati....i to nije jeftina cura da bi zbog ocjene pala na taj nivo..upoznaj pa sudi....vecina vas pojma nema ni ko je djevojka ni sta je a kamoli i kakav je profesor....meni je predavao, i na nasim casovima je uvijek bilo sl. komentara...i da, postoje dokazi da se na izletima, koje je on organizovao konzumirao alkohol.....naravno znao je o tome....ajde da vas cujem sad....
Pa profesor geografije mora da istrazi Alpe ( . )( . )
ci li je ovo lobi da se profesor sklone sa radnog mjesta kako bi \"neciji\" rodjak ili rodica koja je tek zavrsila fax dosla na to radno mjesto ova mi je scena bas poznata nije prvi put, ne u ovoj skoli, vec i u drugim skolama ovo je bas jadan i bjedan nacin ponizavanja nekog profesora koji samo pokusava da se s hajvanima kakvi su danas ucenici cast pojedinim odrzi u normali...ne opravdavam ni prof.ima i njih svakakvi ali ovakva scena nije prvi put samo da bi se napakostilo prof.
Malo zagrebite ispod povrsine i pogledajte kakve se sve \"igrice\" igraju u Četvrtaoj gimnaziji, kakvo je rukovodstvo škole, kome sve smeta rad profesora Ćorića. Malo se raspitajte i o učenici koja je podnije prijavu. Šta djevojka koja je jezički smijer radi na času geografije kod profesora za kojeg kaže da je i ranije uzmeniravao???
sefik vazda bio lud ,ali nisam znao da je puko ovako...........
kakvo dijete, pa te u srednjoj izgledaju starije i oblace se izazovnije nego neke od 25 godina
Sigurno ga je pokusala zavesti radi ocjene,cilj nije uspio i odmah ona napastvovana
zato u mojoj školi djevojke ako dođu u minici ili s dekolteom vrate kući da se presvuku.............
kur.vinska posla, ne daj se profa
slagala garant
mora da je dobra ova ucenica...prsata
ker ne laje dok kuja ne mahne repom