Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka neko pomogne kantonalnom tuziocu da \"sastavi\" nalog za izrucenje iz hr...ocito da covjek ne zna...... ovo je za svaku osudu (NE) rada kantonalnog tuzilastva..... NIJE NI CUDO DA SE DESAVAJU UBISTVA. svaki postupak \"nadleznih\" prate kriminalci svih profila..ovakvo postupanje tuzilastva ih porucuje SAMO VI RADITE STO HOCETE MI VAM SVAKAKO NISTA ILI NE MOZEMO ILI NECEMO LI NE ZNAMO. @momak pridruzujem se zeljama.
Ma Bog samo zna sta iza ovog stoji. Nekad pomislim da su oni negdje daleko kako od BiH tako od RH. Nesto ovdje smrdi i to gadno. Ali daj Boze da sve dodje na svoje i da plate za svoje zlodjelo kako na ovom tako i na onom svijetu.
Edine i Anele, izdrzite jos samo malo, putovnice samo sto nisu gotove i nakon toga ste slobodni.
divi ovog Heraka svega ti, isti ona \"Big Bird\" iz Sesame Street :) uporedite ih tita vam!
majku vam j_bem hrvatsku ,,stoke
Na žalost, ove ubice i propalice nisu glavni krvci za ovo stanje u društvu. Oni su samo ogledalo stanja u društvu koje nam pakuje MZ vukući konce preko naših političara njihovih marioneta. Političari postavljaju sudije, tužioce, policiju, donose i usvajaju takve zakone koji omogućavaju da u društvu uvijek postoji značajna doza nesigurnosti kako bi oni lakše vladali. NIšta više i ništa manje. Na žalost tako je.
@gradjanin nije to nego izgleda nerasciceni racuni izmedu HR i BiH povodom ostali zahtjeva za izrucenje. HR ce vjerovatno zahtjevati i od BiH da im izruci nekoga za koji je izdala potjernicu, a sada je pobjegao U BiH......
Sad je slavlje kod Zoom66
@momak Bravo !!!
Zelim im dug zivot i tesku neizlijecivu bolest...
Ma iza ove dvojice kretena neko stoji i ne dozvoljava izrucenje za BIH jer znaju da ih u Zenici ceka haman pa isto ono stu su oni uradili neduznom momku. Sramota ali eto doci ce cica na kolica
jesu odvratni, na facama im se vidi da su prave one propalice, ruzno ih vidjeti.
JOJ TITO DRAGI USTANI I VRATI NAM NEKADASNJU MILICIJU DA OVAKVIMA PRVO KOSTI I LUBANJU POLOMI PA DA ONDA DALJE PITAJU.