Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hapsi bagru.bakire ti si na redu
Odose malo klavir da sviraju
ovo treba da je pocetak akcije a ne kraj.Ispitivanje porijekla imovine je najbolji nacin obracuna sa ovom vrstom kriminalaca. Druga faza je ko stoji iz politike iza njih. Ovih prvih ne bi bilo da nije ovih drugih.Inace je sve bez smisla i zabava za sire mase.
Ti si veliki optimista! Druga faza je da Omar mjesecar stupi na scenu, sutra su svi na slobodi! Bosna je ovo!
Nemam nista protiv hapsenja, ali neka pocnu hapsiti stranacke bandite.
Uhapsite Bakira i Dodika. Pustite ovu sitnu buraniju
Sta je sa striptiz barom u holiday inn-u i kurawama u njemu??
To je onaj što je spasio ovaj narod od istrebljenja vlašino smrdljiva, bolji nivo komunikacije od primitivnog vlaha nisam ni očekivao. Dakle kao što rekoh krmad, gusle i kupanje bar jednom godišnje. Javim ti se kada mi bude trebala radna snaga za fizičke poslove kmetu.
Elkaz u FK Sarajevo igrao tamo oko 1998
Igrao za NK Željezničar 1991
Igrao u NK Željezničar 1991
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu pokrivali kad su uzimali.
OVO HAPSENJE I SVA OSTALA HAPSENJA MI LICE NA ZAJEBANCIJU,NISU IH TREBALI NI HAPSITI .--PRIJE IH PUSTE NEGO IH UHAPSE....
Jel Bakira privelo?
kakav Omar Mjesecar nemoze ovo on braniti,ovo ide neko poput Krehe,Crnalica i slicno...
Tužilaštvo će raditi cijelu noć, koliko ovih krimosa ima.
Veliki su napolju
It takes two to tango.
jeste al di da nadjemo kesa
if you tangle up just tango on :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
anida ima da te pune spermom usta
oni su kriminalci, a ti si moralno dno. tu ste negdje.
Irreligionist volim tvoj nick ali ovaj gore je u pravu
Da ovo samo ne bude kao akcija "Pandora" kad su pohapseni a poslije pusteni....Bojim se da ce i ovo biti tresla se gora rodio se mis...nazalost...Policija uglavnom odradi svoj dio posla, pa et i Tuzilastvo al kad dodje do procesa sudjenja onda se trazi dlaka u jajetu ali ne kriminalaca, nego u aktivnostima policije i tuzilastva...imamo Sudstvo nema ga ni Zimbabve
Statahem pao, ponavljam Jason pao...