Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne metak....nego k... na panj i cap..nema vise..
Srbi ...
lijepi Serijat uskoro u BiH....
Na glavnom trgu rodnog grada sjekirom odsjeci desnu ruku i lijevu nogu, a na lijevoj ruci odsjeci cetiri prsta, ostaviti samo jedan da moze zvonce pritisnuti... I ostaviti da zivi...
Nemojte ih zatvarat toj kod genocidasa normaln!Oni slave kao heroje one koji su silovali bosnjacku djecu.
@prijedor pa zar istinu pricat -pisat je sirenje mrznje,posto si ti iz Prijedora da tee pitam nesto jesuli srbi ubili 103 djeteta u Prijedoru? jeli ko odgovaro za to ja cuo nisam,jesu ubili 3500 civila srbi srpski policajci i srpska vojska!jesu! jesuli bacali pridorcanski srbi komsije bosnjake u masovne grobnice?jesu!jesu li srbi imali logore za komsije civile?jesu!jesu li krili tomasicu srbi 20 ogd?jesu! akoj ovo sirenje mrznje onda je ja sirim,vidis ti genocidasa kad im kazes istinu sirenje mrznje!Pa ja naucilo od zlobnice cosica-gebelsa srbe je mnogo put spasila laz.
spolovila odsjeci. a onda ih objesiti.