Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DZABA IH UHVATILI KAD CE IH SUD SUTRA PUSTITI JER NEMA RAZLOGA ZA ODREDZIVANJE PRITVORA
Panj 5
Opet se troše pare poreski obaveza da bi se oduzela jedna novčanica od 50,00 KM, SIPA močna!!!
SVI ZNAJU DEJE TOPCIDERSKO BRDO DELIJA SEVER TAMO DEJE TVRDO ZVEZDA JE IME SAMPIONA IMA NAS TRISTA MILIONA ZVEDA JE IME DA SE PAMTI POBEDA ILI NISTA DRUGO ZVEZDA ZVEZDA PEVA MARAKANA ZVEZDA ZVEZDA PEVA MARAKAN AJDEMO SADA BOGU DA SE POMOLIMO DA IGRAMO I DA VAS POBEDIMO ZVEZDA ZVEZDAIME SAMPIONA ZVEZDA ZVEZDA PEVA MARAKANA
Pustiti ce uhapsene, neko napisa gore! Ko je vidio da su ih uhapsili? niko naravno. A i ako jesu pustit ce ih a ovi ce traziti i dobiti odstetu, za pretrpljeni strah, uvredu casti itd.
Svaka cast, da je sva murij ko vi ih...
Pustite profesionalce neka rade svoj posao. Ne postoji krupnih koraka u zivotu, dakle i male akcije doprinose, smanjenju kriminala u BiH. Zasto svaka akcija, treba biti spektakularna, poput kolumbijskih ili meksickih ili zapljena u Turskoj od par tona. Nije BiH zemlja koja proizvodi opojne droge, nego je samo tranzitna ruta posiljki, dok manji dio ostaje za domace potrebe. Dakle, svaka cast na ovoj akciji i da u buducnosti ih bude vise. Respect!!!
Svaka čast, za svaku pohvalu
Farsa u nastavcima..... Primarna funkcija policije je naplata kazni vozacima i vlasnicima pasa. Pune ljudi budzet. I onda se svako toliko ukaze ovakva akcijica u kojoj se uhapsi par nebitnih kriminalcica i zaplijeni autic na daljinski. I onda se svi mediji raspisu o tome. I onda narod konta kako efikasnu policiju imamo. Naredni Prenjevi ce nam tako prirediti puclo veselje u vidu hapsenja bakica na pijaci zbog neplacenog poreza, djecice iz vrtica zbog preglasne vike, te zapljena bar 6 tramvaja zbog neuskladjenih boja. Uz nasu policiju se osjecam sigurno. Ko pijana krava u minskom polju.
poskok.info
zar nije cilj da policija kodnim imenom akcije sakrije o cemu se radi?? ja sad kad cujem policajca da kaze \"prenj 6\" znam da se trebam udaljiti od posla jedno vrijeme:)
kako hoces?
Hocemo penzije!!!!!!
Kako bi ti dao ime.
Naravno da ce ih pustiti.... zar su nesto lose napravili???? Kriva je drzava koja nikom neda kruh u ruke,pa smo svi prepusteni sami sebi.....ko ce drzavu uhapsiti?????
A sto su navalili na ovu vutru