Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me cudi,uvijek dileri trave padaju,ovaj mora da nije podmazao gdje treba pa ovoliko Heroina palo tztztzt
ja sam bio ovisnik o heroinu da znate kakvo je to zlo ne bi mislili o komentarima a kamoli komentarisali
ma duso mila,draga :D radis nesto,ipak :D
hvala
SIPA svaka čast i nastavite hapsiti bandu koja nam zagorčava i onako težak život.
pa sadace sarajlice pjave s carsije da pjuju po sandjama, a najveci potrosaci droge posljie beograda u bivsoj jugi
dozivotnu s tom drogom unistise mlade na vjesala ga odma a heroin spaliti javno ne da mu se gubi trag pa opet na trzistu, ne biraju nacine da dodzu do para generacija mi je propala zbog tog zla, unistise nam buducnost
svaka cast policija! a ajde GRAĐANI bih sta ste postigli sa time sto ste mene strpali u cuzu? sad vam crnogorci dolaze i dilaju po gradu i drzavi hahahahaha! a ovako ste rahat bili samnom i lakicem a sad ce vam sarajevo postati sandzak!
Sejla, kako to vodis pos\'o? J3ba.cu ti mat3r, ko sto je tebe Hodzic!
Ma sve sto valja mi kritikujemo, niko i nista nam osim nas samih ne valja... SIPA svaka cast...
Izvoznik - trudbenik
haha dobar dobar
SANDZAKLIJE su vam trn u oku, zato ih stalno prozivate...to je jadno sa vase strane...zavidni ste i ljubomorni na njih to se jasno vidi.. Ps. Nisu sve sandzaklije kriminalci, to su ljudi kao i Bosanci...vecina ih je cak i mnogo bolji od Bosanaca !
Ajmo Fahrini napišite da je droga Bakirova. ...jest malo teže što je sandžaklija
MAŠALA , SVAKA ČAST !
ma ueli oni da snifaju
@Karanana majstore u pravu si 100 % ,uvijek Vutra pada,ovaj nije definitivno podmazao gdje treba. Vas gradonaclinik Sarajeva cuveni Bhemen ,posteni i nadasve cestiti zeli vam lijepu zimu sa teskim narkoticima uz pjesmu :) http://www.youtube.com/watch?v=IbtZ2RpLcEs