Hronika nasilja u Sarajevu
0
Prijavio da su ga istukli radnici "Konzuma"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je mozda nekome palo na pamet, da taj \'\'narkoman\'\',\'\'lopov\'\'ili sta god mozda i nije sve to sto ga vi nazivate. Mezda je to neki jadnik koji nema cime da prehrani svoju porodicu, pa mora da krade...ili da lezi ispred zgrade vlasti i moli za malo milostinje. Nikad nemojte osudivati nekoga prije nego sto saznate sta ga je na to natjeralo. Pa zato postoji vlast... Mi smo za EU
Dok god sakrivate punoljetne osobe iza inicijala, dotle ce te i imati ovakvih slucajeva.
@mali- k na G.... nalik. A sta bi ti KONZUMirao. Sad mozemo nastaviti normalno razgovarati/komentirati To sto radnici moraju nadoknaditi ukradeno, je jos jedna placka. Kao i vjerovatno, ako kupac slucajno obori 10 tak flasa (procorde) nece (vlasnik/radnik) reci gospodine samo vi razgledajte dalje, mi cemo ovo ocistiti. Sto je normalno svugdje u svijetu. (bilo kod privatnika ili drzavne firme (lanca prodavnica).. Da osiguranje, a ne radnik ili kupac placa neku stetu ako nije NAMJERNA..
@EU ne seri....to sto on ukrade radnici placaju, meni da je nesto ukrao ja bi mu skakao na glavu...
Tako i treba. Otici cu u taj konzum i licno cestitati momcima. Stoku lopovsku i narkomansku samo i treba tuci. Ali ne rukama i nogama, nego palicama.
pa krao lik rio mare, provjereno :)
www.mahalske.info
www.mahalske.info
ZATO KUPUJMO DOMACE
Evo kako bi to bilo u jednoj pravnoj drzavi. osoba koja je krala, \"ako jeste, jer nigdje ne pise, da jeste\" dobila bi zabranu pristupa objektu i tuzbu za kradu. A uposleni tuzbe zbog nanosenja teskih povreda, ili pokusaj ubistva \"zavisi od povreda\" za kradu, ide novcana kazna ili socijalni rad zavisi od godina, mozda i zatvor nekom notornom povratniku koji stalno pada. a, nasilnicima od mjesec do vise godina.. Plus novcana nadoknada, ako osobu tako povrijede da svoj posao (sto je izucio ne moze vise da prati. Da ne spominjem kleptomaniju (sto isto moze biti, pa ta osoba nemoze nista za to, ima ih kradu pa vracaju, jednostavno im treba taj osjecaj) pa izvolite... raditi za drugog cjelog zivota..
pravo da #maraju#daje im isti onaj koji daje pravo i da se krade
Ovo nije prvi put da su radnici tog istog Konzuma nesto takvo uradili. Jednom sam i ja bila prisutna prilikom takvog obracuna. Doduse taj momak jeste ukrao nesto iz Konzuma, ali njihovo ponašanje (radnika) bilo je nehumano. Tukli su ga zbog jedne Milke nogama i rukama, i to trojica na jednoga. Mislim da su to bolesnici. Ko im daje pravo da uzimaju pravdu u svoje ruke...
jel reko sta je on radio pa su ga namarali???Iz cista mira nekom slomit rebro,nesta tu ne stima!