Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tolerantni ste i prema tome sto mu je babo Muhidin prodao NSBiH Vici u ruke, prema tome sto mu stariji sin nezasluzeno vodi mladje selekcije, sto je ubacio i snahu u savez... kako ste tolerantni prema tome dragi prijatelji?
Skupite Lovu za informaciju..sami pocniteete traziti..jer nesposobna policija to nije ustanju..preci entitetsku liniju .. njihov domet je..uzimati pare postenom svjetu u saobracaja i na parkiralistu.
Ako nisu do sada nisu uspjeli naci izvrsioca i nalogodavca nece nikad osim ako neki DNK dokaz slucajno ” zaluta” posle nekoliko godina.
Ne puca se u ljude onako. Pa sad...
Pitajte Vicu Željkovića, možda bi on nešto znao u vezi toga.
Da je neki narkomancic ili bijeda nasli bi oni lvako i nettaze jer vjerovatno znaju a taj ima prejaka ledja za nas usrani sistem
Pitajte sto su mu odmah prodali stan nakon njegovog ubistva. To mu cacu pitajte.
I ptice na grani znaju da je radio sa Crnogorcima…
Ma ubili ga na cistu miru,metoda slucajnog uzorka,covjek mu prisao i pucao u glavu!
Almir je bio dobar,gradski momak,,mnogi su zaplakali zbog njega a da ne pricam mu o ocu kakav je jad napravio NSBIH i općenito fudbalu u BiH.Otac mu je izvarao koga je god mogao,steta bi bilo da je zbog oca izgubio glavu..