Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovo su neki debili ko da gledam, strpa ih se 5 u autu i ''luduju'', GLAJZERI.
auto*
OPET GOLF 2 ?????? cccccc
drugovi fulili ste cestu. brza cesta je paralelno 20 tak metara desno
Što se više Golfova I i II slupa, manje smeća po cesti
pogubio tockove, sad ce vozat bez tockova...
Kada bi policija iskljucivala aute sa celavim gumama i kada bi bili pravi tehnicki pregledi da ne prolaze krsevi koji su opasni za ukupan saobracaj puno manje bi citali ovakvih clanaka.Vazna je cvaja a sto ce neko radi toga izgubiti zivot nije uopste vazno.
Slazem se. Nekad se zaista upitam KAKO neka "vozila" prodju tehnicki pregled. Kako ljude koji rade na tehnickim pregledima nije stid pustiti neka vozila u promet, kad su ocito opasnost za druge ucesnike u saobracaju. Da ne pricamo o ekologiji (to je posebna prica). U mom komsiluku ima bar 3 takva krs krseva auta, dva krs kombija iz 70'ih, jedan tamic i jedno vozilo koje fakat ne mogu definisati sta je a ima registraciju.
@starbuck ima jos jedan problem sa dvojkama iako ni drugim nije strano ali vecina vozaca dvojki ima ruzan obicaj, bacanje kroz prozor flasa, limenki, kesa, opusaka i svega ostalog sto im smeta, nemam pojma sto bas ti vozaci ali ja sam to bas primjetio.
Koliko se dnevno auta skrsi pa to nije zdravo. Neko zaradi na ovome sigurno i zao mi ispravnih ljudi u saobracaju koji zbog budala ne mogu mirno da voze. Mozda uskoro nestane ovih letaca i divljaka.
Ovdje svi glume avione
inace na ovoj dionici Doglodi - Bojnik, preko ovog polja voze preko 120, skoro svi, a ogranicenje 60, cesto navece policija s radarom kod stocne pijace ali ne smanjuje gust ludjacima
Ovo pocele pripreme za olimpijadu. Golf petosjed niz bob stazu na krovu
Ne dao bog nikom da sleti,ali danas kao da je upravljala severina sa onom svojom pjesmom gas, gas soferi a cesta mokra ,puna rupa i vode.
ko je bio brzi.,.,ove noci gdje krntijama nema pomoci.,
Sarajevski Sumaheri dok nevinog pjesaka ne sataru nece se okanit.
Ured u svakoj saobracajci prisutna golf dvica... iluminati?
kako je krenulo ove godine ništa od kukuruza...
Jarane znasli ti koji je dan danas ?Petak.Nije se islo u dzamiju.Zato se sve desOva oVako.😅
Imam ja svog majstora Midu napravit ce mu golfa za 200-300 maraka :D i eto dvojke opet na cestu ^^
Ima Golfa 2 a vozi ga k'o da je Ferrari... Posljedice vidljive na slikama ... !!!