Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektrodistribucija svakako krade
nije to ništa da im je ušao pravi radnik elektrodistribucije uzo bi on i više , zato dobro su prošli
Nije musleman.Zove se Haralampije Mijailović i očito je serbin.
Nije poznato koje je nacije,lopov=političar,oni se bespolno razmnožavaju,shodno tome se i ne dijele po nacionalnostima,oni su te gluposti davno prevazišli,napredna generacija,imaju samo jedno razvrstavanje-po valutama koje vole,i na one koji više vole zlato.
Grof
Jel musleman?
nažalost nije jedini koji krade i koji ce i dalje krasti ,na današnji dan brat brata bi pokrao jer mu se šansa pruži a ne staru i nemočnu osobu ,a mi se i dalje prepiremo ko je koje nacionalnosti iz kojeg kantona ili čak daj još nas malo odvoji pa i treći entitet stvori!!!! umjesto da smo složni i da se ne gledamo po imenima i prezimenima mi se još više ukopavamo u svoju jamu a tako nam i treba kad smo sirovi
tugaaaaaaaaaaa i sramotaaaaaaaaaaa....jadne penzionere,stare i bolesne ljude krasti....nek vas Bog kazni posto cisto sumnjam da zakon hoce..
Sad ce malo da ga boli gooza u p.r.d.e.k.a.n.i
@ironcity po kojem to pravopisu? \'oklen\' ti dofura u Zenicu? unistavate i tradiciju i jezik i kulturu i obicaje mamicu vam seljacku! mars na selo!
Zenicak je po pravopisu, pravilno. No to ne znaci da je zenicanin pogresno. Uglavnom, vrhunska vala i prevara :)
Kako ćete mu povjerovati zar vi ne znate da u ovoj zemlji nema radnika? Samo bošnjaci srbi hrvati i gospoda ostali
Maximum trolling
??@ Prvobitno su napisali ZENICAK umjesto ZENICANIN:)
Neko Kradu zato sta moraju da bi prezivili, neki radi luksuza i ljenosti , a neki zato jer se Zovu POLITIČARI .... za to su Školovani .... Ako se sami NE snadjemo, kako ocekivati od Politicara da nam Pomognu i osiguraju bolje sutra ....... Prilika koju NE smijete Propustiti .... Zaradite na Siguran i Provjeren nacin ! ... Zarada Mjesecno 2.000$ i Vise .... Siguran i Dugorocan Posao .... SIGURNA Isplata 100% .... Pogledajte Dokaze - http://gdi-system-goldenhouse.weebly.com/ .... Email: [email protected]
što će n.a.j.e.b.a.t.i. dobiće mjesec dana zatvora i opet jovo-nanovo
Kakav zenicak?