Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj predlozeno :D ! Hahahahaha dobro je ovo ,10kg heroina i onda se predlaze da ih se zatvori,ma pusti to ,sica neka :D ,sta ih imas zatvarat! A u Britaniji dijete u zatvoru za maloljetnike zbog ukradenog ebenog lizala !
Dobar prijedlog za pritvaranje dealera droge, čak iznenađujući, skoro nevjerovatan, znajući da je naše pravosuđe meka srca prema kriminalcima.
LOVITE OVE KANALIZACIJSKE ŠTAKORE, SVAKA ČAST! I NE PUŠTAJTE IH! Sad u Sarajevu treba računatu na pojačanu agresivnost, zbog manjka droge na tržištu. :(
....našli mu toliko oružje u kući, i šta kaže policija jel opasan po građane ili će ga pustiti nakon intervjua:))))
utvrđuje se još da li je opasan... realno, sve dok čovjek ne iziđe na ulicu sa tenkom, ne treba se smatrat opasnim