Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Bogati. Jedna cetnikusa manje na balkanu. Ja ne znam kako ovih zena nije strah... Mislim, to su ubice, ubit ce opet nekoga! Pa makar zenu, djete, majku oca... Ali hajde, dok se ubijaju izmedju sebe to je super! Samo nastavite, a nastavit cete jer ne znate nista drugo!
degeneriku jedan
Sta je? dok ste vi cetnici klali po bosni to je bilo super a kad vam se sad kaze da ste ubice to ne valja.... naravno, vi ste posten narod, nebi vi ni mrva zgazili...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne kontam ove idiote što ubijaju svoje žene. Ubi sebe prvo pa onda nju.
ovakvi sebe uvijek promaše u pokušaju samoubistva