Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OJ KUĆE ALLAHU DRAGI CIGO MAURSKI STIL ARHITEKTURE
Dobro si reka
Vala ko god je izgradio ovo cudo(viste) i zasluzuje haps
@Balkon Da ti objasnim to iz tvoje perspektive, to ti je kao kad bih ja rekao "U Hame mala cuna" a ti odgovoris "Al' u Mehe je jos manja". Pusti se zamjena teze nego promisli zasto je u Hame cuna mala.
UZE MI REČENICU
dzaba im sve, kad im Saljo neda na termalnu rivijeru :D
A na ovoj temi idu finansijski experti i pravni experti..oni ce sve "objasnit" =D
HAHAHAHA, oj kuce majko, pa da su je djeca proektovala bolje bi je napravili
Sad neka lapi onakva kuca i sama unutrasnjost??
Fazlija ce im platiti advokate..
Ovo nisu Firauni ovo su Faraoni :-D
I kuca da se ostavi ako se bude snimala Pipi duga carapa.
Evo sad provalih da se akcija garant zove CD zbog one fore CD-rom.
Nedavno slučajno naletim na instagramu na jednog rominu, ljudi moji ukucajte na fejsu, instagramu Anthony Hamidović, pa muka mi od samog pomena tog promašaja... Očajjjjj
U PDV ih ubacit ha he
SADA CE IH BRANITI ADVOKATI -KRIMINALCI ZA DOBRE PARE A NAŠE TUZILAŠTVO NISTA NECE DOKAZATI.NA KRAJU CE DRZAVA PLATITI DOBRU OŠTETU ZA UZNEMIRAVANJE I DUSEVNU BOL
busssiiiiiiii... russssiiiiii hahahaha..., busssiiiiii
Je li ova kuća na Poljinama među ostalim uspješnim bizmismenima?
https://www.youtube.com/watch?v=eQa4rAoTT8c
Ciganska posla ! Nek su vala uhapseni, bas sam se pitala kako niko ne cini nista povodom ovih "biznismena" .. ne znam kako im se zove "vodja" ..al je odvratan samo tako, stomacinu ne moze da pokrije sa majicama koje nosi ..najcesce sam na njemu vidjala AJ majicu koja mu dodje bukvakno do pupka pa je on nekako navuce do hlaca ahaha ..o tetovazama na njemu ne bih ni da pisem ..maskota !