Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste vi pacijenti.
sloGi a ne sloZi fatoooo vlastite imenice se ne mjenjaju po palatalizaciji.
tuzno je sto se desilo zaista :( a @Fata P. u pravu si Fato sto se tice pravopisa, pise se SloGi po Bosanskom pravopisu!! ;) Breka, na BreKi a ne na Breci!!! itd...
Sta pricate nebuloze pojedini ? Sta dajte nozeve da se kolju ? pricate o necemu o cemu pojma nemate,niti znate sta je tacno bilo niti znate kakav je momak. Dino je momak kakvog nema,za 10 ! Ovo se njemu nije smjelo desiti ! i ne znam sta uopste ista komentarisete :S
Nauči prvo pravopis,pa nam prenesi svoje impresije o SloGi.Piše se ne bih i Slozi. tccccccc
sastav cupavih \"rokera\" je fenomenalan...brijesca brdo,buljakov,a ima ih od foce,od kalesija i od olova XD otkrili prvo bijelo dugme poslije 30 godina a sad slusaju one sto siluju instrumente i deru se..u roku ima vise sranja nego u narodnjacima da se nelazemo..i da ne bude sr..nja ja slusam sve al seljak nu u jednom zanru se ne snalazi :)
steta za tako jednog dobrog momka, nadam se da ce biti dobro. dino nikad nije probleme trazio niti ista. iako je bio visok dva metra i nabildan, nikad se pobio nije, nego su se na njega zalijetali. drzi se !
jel ovo u guznom crijevu?
fato, yebao te cupavac... seljaci jedni, majke vam se seljacke nayebem. nakotili ste se u ovaj grad iz P.M, i pametujete ovde! kakvi ba cupavci... tamo je zesci sada papanluk? sigurno bi se mogla uklopiti sa slicnom seljackom sortom... ja da mogu, dijelio bih im nozeve nek se kolju, seljacine jedne primitivne!
Ja bih im PRILOŽIO tečni sapun. mada ciganima ne treba sapun...
U ovoj Slogi su se vazda okupljali sumnjivi likovi i cupavci. To je leglo narkomanije i bluda. Ja tamo nebi usla ni za sta na svjetu.
ma nije ni sloga sto je nekad bila....
klošari..
sta im je to trebalo??? umjesto da rostiljaju za 1. maj, oni sakate narod...