Nakon obračuna u Švrakinom Selu
0
Predao se osumnjičeni za ranjavanje pet ljudi
Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sandzaklija , vrati se nazad odakle si dosao , pomocemo ti s novcem
snadžak - dio Bosne! Branitelji grada, odbranili nas, njih da nije bilo Srbi bi nas poklali i slične bljuvotine... .ma mr\'ššš stoko plemenska nazad u prijepolja,pazAAAre, sjEEnice i ostaala g.o.v.na. Dajte ljudi oduzmite im pravo boravka u ovoj zemlji, i pošaljite stoku gdje joj je mjesto...u torove!!
- svako na svoje! Da se bar moze vratiti 1991 i tadasnje Sarajevo. A ovo danas više nije Sarajevo već Obala slonovace, svakakva domorodačka plemena su se nagnojila ovdje i sire se ko epidemija. Treba nas atomskom sviju poravnati (sve Sarajlije i sva plemena). kad mi ne mozemo ziviti rahat u svom gradu nek ne mogu ni oni.
Sandžaklije su Srbi i porijeklom i mentalitetom.Samo su druge vjere,ali vjera ne mijenja gene.Hvale se kako su odbranili Sarajevo,a što se nas tiče samo se promijenio okupator
do kada će to zlo dolaziti u Sarajevo.Vratite mi moj grad
pustite sirotinju ,izbjeglice i rome da zive u miru...politicarima se treba naye,b,at.i fam i li je...ono sto su sandje oslobodili ,ja bi sam prestijo za 20 minuta...
SANDZAKLIJE SMO MI ONI PRED KOJIM DRHTE SVI !!!
SANDZAKLIJE SMO MI ONI PRED KOJIM DRHTE SVI !!!
sandzaklije smo mi oni pred kojim drhte svi ::)) i mozete da me za k***c povucete
semir siljevic nije kriv to je bila samo odbrana .....:)
Cjela Bosna nevoli sarajlije kao narod, zato sto nevole svoj narod pluju ostale Bosnjake dok im se srbi smiju.. Nikad neces cuti da srbin rekne mars iz grada nekom srpskom doseljeniku .. Sarajlijama netreba vjerovat sve sami bolesnici
Svi vi licemjeri velike patriote,a cim vam se ukaze prilika letite preko granice! Pa,kad toliko volite Bosnu i svoj grad,ostanite,pobijte glas koji vas prati-prodan narod! Ali ne,ipak je mnogo ljepse sjediti kod kuce,krasti Bogu dane,i siriti idiotizam i mrznju,da ne govorim o nepismenosti( 60% bh gradjana nepismeno,zvanicni podaci).
sve sandzaklije i siptare protjerati iz BIH
http://www.oslobodjenje.ba/index.php?id=13372
\"Ušljo ušljivi\", \"divlje svinje izorale krompire po njivama, vukovi napali ovce..... Smrdite jarane na kilometar\".., itd., itd. Za tvoju informaciju, živim upravo u Sarajevu, a tvoje lupetanje i vrijeđanje (Srba, a nisam Srbin, nego Hrvat) najbolje govori o tome koliko kulture imaš, čim generaliziraš čitave nacije. Istodobno govori i o tome koliko ti je stalo do istine. Nimalo, naravno. Lažeš sam sebe, \"jarane\".
Još jedan \"biznismen\" (odozdo) došao u sukob sa zakonom.
Pokoljite se bando \'alijska kad se između sebe ne podnosite, uživam čitajući ove komentare.