Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzivili se lojavci u ulogu terorista! :-)))))
Daj ba, suzdrzite se od nepotrebnih komentara(mislim na asko-v \"komentar\")
Asko sine , u skolu Asko!!!!!!! U skolu!!!
Jebi ga mora ocovjek to da uradi nesto ga tjeralo na tu cinjenicu hehehe,mogu misliti kako su se usrali oni u hayatu kad su culi da je bomba tu negdje u blizini i ukakili se i upiskili se sigurno nebih him ja gace prao hahaha.
tipicno naski , nek komsiji umre krava.. ako nece moje da objave sada vidio da bacaju bombe pred hajat pa onda i on malo da zajebava... veoma hrabro nema sta.. sto mrzim seljake to je cudo seljak preko mrtvih gazi da se objavi njegova prica..
Koji Debili i debilski razlog za maltretiranje neovise televizije i njenih uposlenih . Prijetnja mamlaze koju si uputio je nesto ozbiljno i zbog toga trebas jedno deset godina da cistis korita rijeka,popravku puteva i ureejenju parkova i trotoara i posumljavanja planinskih goleti i da za to vrijeme razmisljas da televizija nije tvoja a muzicka kutija zelja da ih ucijenjujes.Platis i oni objave pa sto nisi isao u druge drzavne odnosno entitetske javne TV kuce koje svi finansraju od gradjana i poreza a Hayat je privatna tv Kuca. Mamlazima treba iz dupeta u glavu da dodje dugim i zaobilaznim putem a koa opomena drugim kretenima koji terorisu tu Tv kucu bombama i drugim ucjenama. Sloboda govora i javnog ispoljavanja je jedno a ovo sto ovaj debil radi je drugo.