Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bitno je samo da se spasi naš smrdski trebinjski aerodrom...i čiča Obradova krmad...
i treba da sve izgori jer smo ku*cina od naroda i države. Živimo nekim lažnim životima praveći se da nam je dobro, a u suštini smo bjedniji od najbjednije rupe u Aziji, ne reagujemo što nam se pred očima krade već 20 godina i u..bija u pojam na svakom koraku. Normalni narodi bi već davno završili sa ovakvim političarima, a mi nešto trpimo i čekamo, šta li mi čekamo kojeg ku*ca. Hr..va..ti možda čekaju onih 10 dana mora da mogu među \"svoje\" otić, Sr..b.i one dženaze da bi mogi lajat na Boš..njake, A Boš..nja..ci cekaju ne bil neko od njih kao Džeko uspio vani pa misle da su im tim sva vrata otvorena....pratićemo Džeku pa makar i za novina nemali.
I pored svega pitam se: Da li ce iko u ovoj drzavi ici u zatvor zato sto nije poduzeo nista na sprecavanju da se ovako nesto desi? Jer ipak se meni svaki mjesec odbija od plate upravo zbog ovakvih situacija. Osjecam se ponizeno i volio bih da na izborima pobijedectotalno nepoznate stranke jer ce nas ovi unistiti do kraja. Nek nam je Bog na pomoci.
ovo su sigurno vlascici zapalili opet! B52 => Beograd