Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@qwertz mislio sam na zgradu preko puta, iznad unicredit banke ili apoteke, kako zelis....a ne znam na sta si ti mislio.....ima preko jedne godine da je to izgorilo ali se ne sjecam kad tacno.....i nedao Bog da mi godine ko dani prolaze ;)
e,takvi su nam politicari,ko fasada
Vatrogasciiiii, JEBBBEEEMMMM VAM MAJKUUUUU PAPAAAANSKUUUU
Nesto cesto gori u ovoj zgradi, treba provjeriti sta se to tamo nalazi...
Bogami suhveli ovi pozari oko katedrale
MA to sigurno one tete pusile u kancelariji :-)
Sto dobro pisa onaj vatrogasac sa prve slike.Da ja imam takav domet odma bi opro zgradu televizije.
kakvih ba par godina...tebi godine ko dani izgleda prolaze ...ovaj put sa druge strane...steta !
podmetnuto 100% jer su danas izgorile prostorije suda u ovoj zgradi....neko je htio da unisti odredjenu dokumentaciju....takodjer, i zgrada preko puta koja je izgorila prije par godina, bila je puna neke dokumentacije kazu
a sto sam fakat glup? sto izlazem cinjenice da su zgrada pravljene prije 100 godina, nisu ih odrzavali, obnovili im fasade i to je to. logicno da ce biti stare i trosne i instalacije nidje veze. jesil bio u tim zgradama. skripe podovi na sve strane.
ne bi me čudilo i da jesu...
Treba vidjeti da li su izgorjeli stanovi i u jednoj i u drugoj zgradi otkupljeni i ako jesu saznati ko ih je odkupio.Meni to veoma smrdi na podmetnutne pozare.
Sada ce se neko vjerovatno naci da kaze da su to vehabije ucinile teroristicki cin!
@saraj jesi glup, trulje ti mozak!!!
Stare instalacije trebaju da mijenjaju vlasnici stanova a ne država od poreza. Previše je što su im i fasade obnovili.