Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neispravni dimnjaci, neispravne instalacije... U ovoj drzavi je sve neispravno, samo je lopovluk ispravan
Nije nepotizam nego niko osim mog rodjaka nije vidio konkurs za posao
U zgradam postoji centralno grijanje o kakvim dimnjacima govoriš? Ovo je nemar i nepažnja, ostaviš kolo uključeno upališ TV, zaboraviš na kolo i eto belaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Inače Klix mogli ste prenositi vijesti ne bi li osvijestili malo i druge gradove. U Tuzli se danas u protestima na kojima je prisustvovalo 1000+ ljudi (što je odlično za početak) upalo u zgradu vlade.
Neispravni dimnjaci, neispravne instalacije... U ovoj drzavi je sve neispravno, samo je lopovluk ispravan
Pokoj joj dusi, strasan slucaj ne ponovio se, uh huh
rip
ima boga polako uzima tuzlake mrzitelje sarajeva i svega bosanskog , mozda su i ovi cetnicima aplaudirali ..
Debilu
debilu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajmo Klix danas je 20 godina kako su chetnici granatirali Markale. Cudi me kako nema nista o tome na omiljenom nam portalu. DA SE NE ZABORAVI!
Ne dao Bog nikome. Ko zna sta je uzrok bio. Mozda neispravne instalacije, grijanje na struju. Uzas.
da Allah sacuva :(
Sinko, vjera je takva. Ako se živa glava izvuče, zahvaljuj se Bogu. Ako neko umre, samo reci ''Bog zna najbolje''. Nema ti tu neke logike.
@Atheos evo Zmaj objasnio sve http://ramizzmaj.com/video.php?vid=19
Ne daj Bože nikome.:(
Koristiš tu frazu u pogrešnom trenutku. To se kaže kad se nešto nije desilo, pa eto da se i ne desi. A sad se već desilo. Kako moš reć to onda? Zajebaješ se na račun ovih jadnika?
Ne slažem se s tobom. Upravo se to govori kad se desilo nešto, iako može i u tom drugom slučaju, ali nikako nisam imao namjeru da se zajebajem na račun bilo koga. U onoj konstataciji sam iskazao i tugu zbog događaja i želju da se nikome ne dogodi isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
:( strašno