Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel iko ikad spreman u ovoj drzavi...
Ustaše i odoše.
@xXx \"Nemaju\" pare da kupe tramvaj i autobus kako treba, a ne kanader da kupe :D
Zar nemaju oni avioni koji pokupe vodu kod Neuma ja mislim pa onda izlijeavju na požar, ali je to daleko ? :P
Lepa sela lepo gore, a Srebreničani leškare.
na čemu si ti jutros? Dobar ti taj krek!
ja bi ipak isao na opciju da se kupe dva kanadera pa kud puklo da je puklo. bice love ako bog da. evo sad ce kredit od MMF da legne na racun.
@Fantom Pa naši političari i politika u Bosni je najveća prirodna nepogoda/katastrofa koja se može da desi jednoj zemlji i narodu! A kome će ako neće nama!
Ovaj clanak nije moguce komentarisati
Dokle smo se doveli, ne mozemo da ugasimo sumski pozar. Sta bi smo tek da nas zadesi ne daj Boze kakva velika prirodna katastrofa :/
pa nista. vi ne mozete doci, armija nema helikoptere. pusti neka gori. prestat ce samo kad ne bude vise bilo sta da gori.
Ustaše i četnici su papci.