Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Horde Zla su bog i batina, da se ujedine bbb i delije premlatili bi ih ope. Niko nam nije ravan niko!!!!
Danas Vam donosimo potpuno besplatno za download MALI PRIRUCNIK SVIM KLADIONICARIMA I ONIMA KOJI BI TO DA POSTANU. Download Link: http://www.envirofile.org/download/28084 Pored toga podsjecamo Vas na dva kladionicarska bestselera koje bi svaki kladionicar trebao da posjeduje: KLAUDIO VRANCIC STO KLADIONICE NE ZELE DA ZNATE, Download Link: http://www.envirofile.org/download/21907 te i svjetski bestseler DAVID WEISSHAUPT TAJNE PROFESIONALNIH KLADIONICARA, Download link: http://www.envirofile.org/download/25728 Kad otvorite Download link, potrebno je da ispunite datu anketu i Download ce startati automatski. Vas SkiniMeBesplatno Team. Pozdrav.
Kako si se srozao Bosanski narode....Pa sram nek je na licima onih koji vode ovaj narod.....Reche jednom jedan genocidash \"Bosanski narod u propast i mozhda nestanak\"......znate svi ko je....I prodje rat, 15 godina vremena.....A mi chemo se sad sami voditi u nestanak ??? E nechemo!!! Barem neche moch mirno.... svi koji su prepoznali jucher otpor, nek se pojave na protestima....
Pao sam na kladionici zbog Sarajva. Kontam, nema sanse da ne pobijede, zbog Vedrana, ovo ono. Da sam ja bio na stadionu, i ja bi\' \'nako!
juce je pocelo sudjenje srpskim neo nacistima huliganima koji su ubili francuskog navijaca u beogradu prije par mjeseci!!!
c-etnici su sigurno udarali po narodu i policajcima, sto sarajevo x krije snimke i slike? a posto g-enocidasi komanduju tuzilastvom i policijom to ce bit sakriveno!!!
eto vam BiH-Francuska na Kooooooševu ....
Ono je uzas sto sam sinoc vidio na tv-u,onu djecurliju treba dobro namlatit...Haaloooo to je sport i to je zabava a oni bi da se obracunavaju s nekim a ne znaju ni zasto...Nisu normali gledam sinoc onaj jedan balavac metelnom sipkom puce po sred glave policajca koji je onako stajao,covjek zatetura ni da se uhvati za glavu od soka....UZAS majmuni ono je neciji otac...Sreca pa je kamera zabiljezila svu bagru pozatvarat onako mlatit redare i policiju zasto su to oni krivi..Ono s sipkama sve optuzit za pokusaj ubitstva KATASTROFA
Horde zla su mirno i dostojanstveno demolirali stadion i grad, a policajcima , zaštitarima,i građanima porazbijali glave.To isto su pokušali i u Širokom Brijegu, međutim, seljaci iz Širokog nisu shvatili foru pa izmlatiše nevinu djecu.
srpski spijuni su medju nama. mozda su nam se ubacili i one stasheu iz Sirokog u nase redove. oni nama samo namjestaju da mi ispanemo glupi.
MORA DA SU C\'ETNICI OVO SVE POLOMILI I NAPADALI PO STADIONU !!! GDJE SU SNIMCI STA SE KRIJE??? KAD TAD CE SE ZNAT KO JE KRIV NA KOSEVU ZA SVE!!!
Komentari Završeni protesti boraca, 60 po... (500)
Idi Kebo objasni ovim policajcima sto dodzose sinoc kuci razbijene glave da su to fina djeca, koja nikom nista nisu zgrijesila! j.e.b.o. te otac smrdljivi sad ih vadi iz zatvora