Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ovo su sitni kriminalci u odnosu na kriminalce iz \"privatne firme\" FMUP-a, u koju se samo preko porodicnih i stranackih veza zaposljava i u kojoj podobni nepismenjaci u toku svog mandata po osnovu raznih naknada za rad u radnim tijelima i komisijama transparentno i u skladu sa zakonom ostete budzet za oko 500 000 km itd itd itd.
Sta ce ova na Bistriku? Ko je pustio nepelcovanu u seher?
Idemo sad ovi što su opljačkali kladionice da 40% plijena odvoje za onog poštara.Bilo bi pošteno.
jel\' Saraj\'vo gdje je nekad bilo. . .
ja bi ovu sto je pogazila ovu osudio na kolektivni odmor
ZA VRIJEME SFRJ OVO SE U GRADU SARAJEVU NIJE MOGLO DESITI U GODINI DANA, A U PASALUKU SARAJEVU ZA DAN..SRUSILI STE GRANU NA KOJOJ STE SJEDILI, DROPNULI NA ZEMLJU I SAD UZIVAJTE, TAKO VAM I TREBA.. MOLIT CETE JEDNOG DANA DA SE JUGA VRATI ALI SE NECE VRATITI VISE NIKAD JER SE DOKAZALI DA VISE VOLITE DA ZIVITE KAO ROBOVI U SVOJIM TOROVIMA NEGO SLOBODNI LJUDI U ZEMLJI KOJA JE I BILA NAJBOLJA ZEMLJA ZA NAROD NA SVIJETU.. TRAZILI STE UZIVAJTE, JOS CETE DECENIJAMA UZIVATI U ZLU KOJE STE IZABRALI DOK POTPUNO NE NESTANETE..
Jeli sa-x? jel to kod krščana nema kriminala!? dokle če se bošnjaci povezivat s terorizmom i kriminalom. krajnje je vrijeme da sve patriote BIH dignu svoj glas BIH4EVER!