Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LAŽ! LAŽ! LAŽ! Kao prvo, momak je 20-ogodišnjak, a ne 23-ogodišnjak kako mediji pišu. A garantujem i da se proglasio čin samoubistva samo kako niko ne bi odgovarao za ovo. Ebem ti i sda i sav primitivni vrh Zenice koji upravlja gradom.
šta je nejasno klitorisu?:)
remzija je l' i tebi nejasno?
Nek' mu je rahmet, al' nema tog razloga na ovom svijetu zbog kojeg bih se ja ubio. Život je težak svima a ne samo ovom momku. Neko umre, neko se rodi, nekog cura ostavi, neko ostane bez posla, neko ovo, neko ono.. Pa jbmu opet život ide dalje.. Nije to razlog da digneš ruku na sebe, stvaraj ponovo, kad bi ti uništavali istog trenutka, jedna se otegla, druga se protegla.. Sami sebe guraju pod crnu zemlju, a ko god šta govorio, ima i drugi i treći svijet, ima al' pod zemljom 2,3 metra dok samo kosti ne ostanu...
Mirni ljudi su uvjek najopasniji kako po sebe tako i po drustvo.
Vazda je bilo zuti zutuju a rumeni putuju... Uvijek je zenica bila zajebani flaster pogotovo za mlade koji su zeljni dokazivanja!tamo se naocale i po noci nose da ti oči ne ukradu.
Znaš li opšte o čemu pričaš ?