Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta sto je tuka, a dobra je riba.
Treba joj ga zabit dok joj je onaj kriminalac u zatvoru....
Volim te Smokvice!!!
Ovi komentari sadrže nevjerovatnu količinu mržnje koja je u direktnoj vezi sa ženskim spolom optužene i stoga molim administratore da, ukoliko imalo poštuju svoje majke, sestre, supruge, kćerke, odmah obrišu ove gadosti. Hvala.
Svaka prava i chestita zhena brani svojeg supruga,. ako vama nije bio dobar van kuchnog praga... bio je dobar unutar kuchnog praga. Razvidno, kako Pesterka ne bi umjela branit Turkovicha ovako zdushno kao ova obrazovana Bosanka. Ovih par komentara koje sam preletio, vrlo su neugodnog sadrzaja.. promisljam.. kakvi ste vi muskarci, koji nemate pet dm\'a ili josh vish, 5 eu u dzepu.. Bio sam u Sarajevo.. ako bih morao birat destinaciju za zivjet, prije bih otishao na periferiju,.. nego u kotlinu uchmale barushtine,.. gdje je \"sve moguche\" osim zdrava socijaliziranog dijaloga.. zivota.. i svega onog sto pruzha glavni grad svojem stanovniku.
Zijo,dabogda struho u zatvoru.
Ej moj zijo sad ga d.r.kaj u celiji a ovu tvoju rospiju ce drugi da hegaju.zijo kobili zabijo.
Treba rospiju u c.mar poderat,pa nebi ona vise nikome prijetila.
dobra ova sejla za sprcit
\"kada riba drolja postane, riba drolja ostane!\"
Izgleda da je opasnije prijetiti advokatu ili sudiji nego napraviti neko krivično djelo.Koliko su samo oni sebe stavili iznad ostalih.
treba je k.arat c.rnackim
Sto ne dodje da meni zaprijeti u SPAVACOJ SOBI :-)
Ma i ovu k-u-r-a-v-u u zatvor....
Dobro su se sjetili kreteni , dosta se ova divokoza kur.cila
Moralna slika i prilika novinara Avaza
i jes vala mlatila jezikom!