Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek mi lici na nekoga ko nema sta jesti. Ko cuko koji nema sta jesti pa 'coprka' od brloga do brloga nebil izvukao koji zalogaj iz smeca dok ih 'debeli gradjani' -puni masnoca od prejedanja tjeraju da im ne ukrade otpatke. Kakva li je nevolja ovog jadnika natjerala da krade. Bolje je puno popraviti i ozdraviti drustvo i menalitet 'stele' tako da i oni 'bez stele' mogu dobit posao. Drzava ove slucajeve treba pomoci a ne kaznjavati pa makar i meni 'ukro' 3 'pisljive' stoje.
Sta godinu dvije, na vise godina zatvoriti klosara! Ljudima ce traume ostati duze od njegove kazne i obavezno ga pustajte na dopust svako malo!
kako to sad moze puno ime i prezime a ne samo inicijali? xD
Cim odsluzi uci ce u politiku i osnovati stranku.
ovi Jeleč su mesari a on je izgleda izrod sad ga u Zenicu na godinu dvije pa nek ćisti krug od snijega (jest da trenutno nema)