Crna hronika
0

Potraga za Jovanom Škrbićem se nastavlja

SRNA
Osamdesetčetvorogodišnji Jovan Škrbić iz drvarskog sela Prekaje ni deveti dan nakon odlaska iz porodične kuće nije pronađen, a potraga lokalne policije, mještana i rodbine se nastavlja, potvrđeno je iz MUP-a Livanjskog kantona.

Portparol Uprave policije MUP-a Ivica Vrdoljak potvrdio je danas Srni da i pored intenzivne i neprekidne potrage do sada nisu pronađeni nikakvi tragovi, niti postoje indicije gdje se starac nalazi i da li je živ.

Jovan Škrbić mentalno je zdrav, porodičnu kuću napustio je 10. novembra u popodnevnim satima, a nestanak oca policiji u Drvaru prijavio je njegov sin Boro 11. novembra, nakon što se starac nije vratio kući.

Prema informaciji iz policije, nestali starac je  visok  165 centimetara i težak oko 50 kilograma, sijede kose i brkova, a nosi naočale. Kada je otišao od kuće na sebi je imao sivi sako, crne hlače i crni šešir, a na nogama gumene opanke. Porodica nestalog moli građane da, ukoliko imaju bila kakva saznanja  o nestaloj osobi,  to jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 122.