Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAMBO JARANE DŽESI OVO HODO, ZATO SI KASNIJO SINOČ NARAKIJU JARANE, ALI NEMA VEZE NEČU TE IZDAT JER SMO MI JARANI
Pokvariše te jarani... :(
halči ode i ti u mornare
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
_"Povrijeđeni Brnić je inače vlasnik kafe-bara "Lava", kao i preduzeća "Balkan Teksas" i Tombole "Peterac" u Banjaluci. Hapšen je u septembru prošle godine u akciji "Global" zbog trgovine drogom. Tada je osim njega uhapšeno još sedam osoba, od kojih četiri u Banjaluci, a tri u Sarajevu. Prilikom akcije "Global" policija je pretresla kafić "Lavu", kao i "Balkan Teksas" i "Peterac"." I šta sada? Građani trebaju da učestvuju i pomažu policiju u razotkrivanju počinioca ranjavanja narko bandita. Da je ovaj narko bandit bio iza rešetaka kada su ga već bili uhapsili, ne bi bio zboden. Znaju oni odlično sa kim su se zamjerili i koje je naručio i izvršio "posao". Puno policija traži od građana, a građani od policije ne dobivaju za uzvrat ništa. Potpuno smo nezaštićeni.
Ja se nadam da je vec u hapsani.
ma hajde bjezi,u Banja Luci nasilnici ma to je smijesno,ja to ne vjerujem,cuo sam da ima i chetnika,a prica se da su i genocidasi.....
Nedaj se Dragiša! Nedaj se Dalibore! Nasilnik mrsh !
Ma to je Rizo Hamidović :)))))))))))))))))))
Njih dvoica ja i babo sami
Vazdaje bilo smekera jbmamicy??
Vjerojatno ovaj Brnić zna komu se zamjerio ( pogledaj mu samo respektabilnog dosijea ), a i ove slike su mogle bit malo "oštrije" pa bi i dobronamjerni građani bili više od koristi .....
Neka jebu sebi mater, neka se međusobno pobiju...najbolje
Znam ko je ali dugujem mu 3.50 KM kusura i jos jednu vrecu brasna pa nadam se da ce mi sad oprostiti sve to sa mojom sutnjom. Jbg, zivimo u RS-u.
TOOOOO....SAMO BODI......
Kako nasilnik, zar nije terorista ?
Banjalučani šatro ubice, a na ulici banjalučke curice.
Nediiiim, da li si to tiii...?!.. :) :)
Da se slucajno ovo desilo u Titovoj ulici u Banjaluci ne bi me bolio k...c. Ovako boli me k...c
I Izbodeni su poznati nasilnici tako da samo nek se rokaju medjusobno...magarci sve..