Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka cobanska se naselila i dogamizala...kad je sav normalan svijet u 2 ujutro kuci oni se tuku po kafancurama
Sarajevo je stijeciste primitivaca iz Istocne Bosne i Sandzaka. Da nije nrta bilo 90% njih bi imali tucanu zemlju u kucama. Udjite u bilo koji neboder na Alipasinom pa cete vidjeti; od kada se to u Sarajevu po neboderima ostavljaju cipele ispred vrata? Skini se ispred vrata pa unesi cipele, ali ne, to je naucilo tako u zavicaju pa to da se prilagodjava sada u gradu.
Dobro dok se obracunavaju sakama, kad pocnu pucat onda je je..no
@svasta: to kralju, takav papanski komentar sam očekivao :D veći si ti seljak od svih onih koji su došli u grad kad ljude dijeliš na \"građane\" i \"seljake\", i to samo na osnovu njihovog porijekla. al šta majmun zna ba, kompleksi te ubiše, dane provodiš na kahvama i trač-partijama, beskoristan totalno...
hefendija jesu li tebi zveckala jaja kad te svećenik ili pop nabijao na racku,jesi li tako liječio frustracije,doduše bio si mali,ali se vjerojatno sječaš svih pojedinosti
Ista ste vi g o v n a. sta sarajlija ovo, ono... ko sad sarajevo neki gradina sa prepoznatljivim kulturnim ponasanjem. oduvijek ste bili sinonim seljakluka, bahatosti, najprljavijih psovki i kletvi... niste jadnice vrijedni da se prica o vama.
pa nema ni jednog Sarajlije u ovim dogadajima ........sve seljaci sa strane...SARAJEVO NIJE ZA SELJAKE
@@hefendija Neka hvala! Ja iz higijenskih razloga ipak nebih i ostajem tome dosljedan do daljnjeg.
Pozivamo i mi vas na ramazanski post i na bajram.
srbi i hrvati slave uskrs i tucaju jaja a boshnjaki ne znaju sta ce od dosade i pritajenog bijesa i frustracija pa se izmedju sebe razracunavaju. kratko receno, baliyska posla. apelujem ovim putem i na srbe i na hrvate da pozovu bosnijake na jaja a ako im koji nadodje i na racku neka ne zamjere. samo ih u tom slucaju lagano skinu sa iste stvari i naprave mjesta za sljedeceg bosnijaka.