Pretresi na više lokacija
30

Policija u Bijeljini oduzela više od 200 grama kokaina, uhapšena jedna osoba

S. Š.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka proveli su operativnu akciju u okviru koje su izvršili pretrese na dvije lokacije prilikom čega je zaplijenjena veća količina različitih vrsta droge.

Uslijed pretresa na dvije lokacije u Bijeljini, policija je pronašla više od 200 grama opojne materije koja asocira na kokain, kao i određenu količinu opojne materije koja svojim izgledom asocira na marihuanu.

Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini, pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, izvršili su pretres lokacija koje koristi N.G. na području Bijeljine, kao i njegovog vozila.

"Pronađeno je i privremeno oduzeto više od 205 grama materije koja izgledom asocira na kokain, određena količina biljne materije koja asocira na marihuanu, drobilica, vaga za precizno mjerenje, kao i više predmeta sa tragovima bijele materije koja asocira na kokain", rečeno je portalu InfoBijeljina iz PU Bijeljina.

Osumnjičeni N. G. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga" je u toku noći predat Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini na dalje postupanje.