Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zagor, duh sa sekirom :-) Nejverovatno kakvih se idiota nakotilo.
Ma jebo bi mu ja majku za sva vremena jalijasku
Jao lik, nemam nikakvu pjesmicu za tebe. Opet sam malo zatecen. Nije ti fora da se ne javljas po nekoliko dana, a onda banes tako iznebuha i uhvatis me nespremnog. Ne znam ni kakvo ti je trenutno raspolozenje i kakva pjesmica bi ti godila. Bas mi je neprijatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Trazi ga policija da im drva cjepa :)
Da ga po "zakonu" murija privede i sasluša, a tužilaštvo i sud iskulira i pusti nakon 24h.
a budale u PM! ono sjekirom krenulo, malo fali m.u.d.a da se sakama obracuna, a??? stvarno je ovaj jadni grad krcat budalama. nego, utoku za pas i u setnjicu...laganini...
Debila na doživotnu.
Mozel ko zumirati onu tetovažu? Ako je sat istetoviran, znam ko je...
Moramo početi hodati u oklopima. Srednji vijek.
Najbolji su mi ovi agresivni, krvolocni komentari KAKO treba kazniti covjeka koji je pokazao agresivnost :))) ... ako ste toliko nasilni i agresivni, i vi biste mogli danas sutra biti na njegovom mjestu, pa pazite sta predlazete
Izvadio sjekiru iz auta?Dolazi tabanfijakerom i udaljio se u društvu ženske osobe. Ovi iz klixa bi mogli razmisliti šta pišu ili prepisuju. Ako je imao auto našli su ga za sat.
Treba ga objesiti
Dos'o lik s popunjenim kodovima od goriva i kupio pojeftino sjekiricu Fiskars pa da je isproba odmah cccc
nije to nista kod nas u svrakinu i mojmilu se satarama ganjaju
Pametan covjek, sad je naucio covjeka da ceka red sjekirom. Od sutra kupujem taj alat.
Ja odmah vidim po onom bubregu što nosi da je seljačina ortodoksna!!
fakat ga nasikira 0.0
Na prvoj slici drzi djevojku za ruku reklo bi se neki fin momak!
DIVLJIZAPAD