Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
43-godišnjeg Sabahudina Mehičića, poznatijeg kao Kadrija Lihvar, Lihvar ti je prokletstvo druže
Jeli i lihvarstvo nas, tj turski izum??
Jedan lihvar manje, doći će oni jedan po jedan na svoje mjesto. Ovaj je expresno do Džehenema otišao. Lihvari dabogda vam svima ovako bilo do devetog (9) kokljena. Svaka čast mali od 13 godina veoma pamatno nisi krivično odgovoran, a spasio si ko zna koliko porodica od propasti ovog truleža. Zapitajte se koliko porodica je dotaklo dno sa ovim i njemu sličnim, sa osnovnom voze naj novije automobile. Ima lihvara pa i na džumu idu hehe ima boga lihvari ,a bojite se !
Ma to ti je rezultat Arzijinog kursa opismenjavanja matufa. Isti su se do jucer potpisivali iskljucivo digitalno (otiskom kopita).
Zato sto se u nasoj napacenoj Bosni vise ni zna ko je koga....
Ne kontam! Svi pravosnazno osudjeni, a svi na slobodi! I zasto se sinovi ne prezivaju kao otac?
A teksta,nevjerovatno ;)
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna-hronika/8819-Osveta-oeve-smrti-Trinaestogodinjak-hicima-pitolja-ubio-Sabahudina-Mehiia.html loshe kopirate txt
Malog podhitno uhapsiti i osuditi USLOVNO 30 dana! Bravo mali!
PISMENO NAPISAN IZVJEŠTAJ NEMA ŠTA. BEZ UVREDE ALI ME BAŠ INTERESUJE JESU LI OVI VAŠI \"NOVINARI\" ZAVRŠILI 8 RAZREDA ILI JE OVO PISANJE NEKI STIL \"AGATE KRISTI\" GDJE SE NE ZNA KO JE UBICA SVE DOK UBICU NE OSUDE NA NEKU KAZNU? SRAMOTA !!!
one happy family. svaka cast mali, zasluzio si cestitke.
sad jos treba maju Nerdzadu dobro iskarati i onda je sa sinovima poslati u KPZ
U interpretaciji Avaza i Sarajevo-x-a lihvar izgleda kao brižni muž koga na pravdi Boga ubi beskrupulozno bandit iz zasjede. Najgori u ovom društvu su idioti kojima su ovi mediji isprali mozak.
.auu ovo je komplikovanije nego teorija relativietea .. znaci sinovi od Sabahudina Mehičića su ubili Fehima Alića njegovi sinovi se ne prezivaju Mehicic nego Hidanović ??!
...\"majka sinovima podijelila pistolje izvadivsi ih iz tasne\"....braca Dalton...no comment...