Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedni mogu palit policiji privatna vozila,a da im niko nista ne smije,a meni ce policajac prijetit da cu nocit u stanici i biti prebijen jer kao suvozac nemam licne karte uz sebe. treba i jedne i druge popalit i povjesat na gradskom trgu.
Ebo majku neki dan mi pregleda gepek trazi gumu ima trazi nesto ima trazi prvu pomoc ima,ne zna vise sta ce trazit kaze otvori prvu pomoc imas li taj i taj zavoj kad ono ima,sta ce sad uzeo zavoj kaze istekao rok kazna 40KM i sta covjek da mu uradi...
Pouka : Ne parkirajte vozila pored automobila čiji su vlasnici policajci i političari. I jedni i drugi zamjerili su se mnoštvu ljudi i kad-tad stići će ih "aferimi".
ko mu je.be mater sigurno se kurcio na protestima i pogresnog lika tukao ;)
neki ga je mudonja zapalio to je sigurno.. pa đeš bolan drotovsko auto
Sad iz grada,murije ko govana po cesti,jbg kolega je u pitanju :-)
ovo bi se u svakoj iole normalnoj državi okarakteriziralo kao napad na ustavni poredak države... Ahh da, BiH nije ni normalna ni država već protektorat stranih sila.
Gdje si demokrato ljevokrili ,bem ti kamen ispod kojeg izvirujes :-)
Nemoj ga puno turat u kamen, možda te poskok uhvati za tu kratku tursku haubicu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neću na pamet...vj je službenik imao Astru-A...ima jih sa MB e-klasama,taman koliko voliš...korupcija i kriminal cvijetaju....A možda je ovaj bio samo savjestan policajac,kao Elliot Ness,koji je zaćorkirao Al Caponea...
Kako ga kupio tako mu i otislo ;)
UPS :-)